İstanbul
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

“Engelli Hizmet Aracı”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Engelli Hizmet Aracı”
Abone ol
Balıkesir Belediyesi, engelli vatandaşlarımızın hastaneye ulaşımlarını rahat ve güvenli bir şekilde yapabilmelerini sağlamak amacıyla “Engelli Hizmet Aracı” adlı yeni bir uygulamayı hizmete sundu.

Bu amaçla şehirde ilk kez, engelli vatandaşlarımızın kullanımına tahsis edilen “Engelli Hizmet Aracı”, bugün düzenlenen bir törenle hizmete sunuldu. Belediye önünde düzenlenen törene; Belediye Başkanı İsmail Ok, Başkan Yardımcıları Yusuf Özenç, Tuna Aktürk ve Ali Öztozlu, şehrimizdeki engelli derneklerinin temsilcileri, engelliler ve vatandaşlar katıldı.

Törende bir konuşma yaparak proje hakkında bilgi veren Başkan İsmail Ok, Balıkesir Belediyesi’nin daha önce de özel tasarlanmış engelli otobüsünü engelli vatandaşlarımızın hizmetine sunduğunu hatırlatarak, “Engelli Hizmet Aracı uygulamasından, şehrimizde yaşayan engelliler, sadece hastane hizmetlerinde yararlanabilecekler. Yani önceliğimiz hastane hizmetleri için. Bu hizmetten yararlanmak isteyen engellilerimiz, 444 40 10numarasından Alo Belediye’yi arayarak randevu alacaklar. Randevu alan engellilerimiz, bu araçla evlerinden alınarak gidecekleri hastaneye götürülecek ve hastane işlemleri bittikten sonra tekrar evlerine bırakılacak. 8.00-24.00 saatleri arasında engellilerimizin hizmetinde olacak aracımız, iki adet tekerlekli sandalye ve dokuz engelli olmak üzere 11 vatandaşı taşıyabiliyor” dedi.

Balıkesir Belediyesi’nin yürütmekte olduğu sosyal projelerin Balıkesirliler tarafından ilgi ile karşılandığını ifade eden Başkan Ok, engellilere hizmetin belediyelerin asli ve zorunlu görevleri arasında olduğunu kaydetti. İsmail Ok, herkesin birer engelli adayı olduğunu belirterek, Balıkesir Belediyesi olarak konuya maddi açıdan değil, insani açıdan yaklaştıklarını söyledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İzmir`in Yeni Yol Haritasını İzmirliler ÇizecekÖnceki Haber

İzmir`in Yeni Yol Haritasını İzmirliler...

Ford Otosan Sektörünün En Büyük Teknoloji Ve Ar-Ge Üssünü İnşa EdiyorSonraki Haber

Ford Otosan Sektörünün En Büyük Teknoloj...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar