İstanbul
DOLAR32.4434
EURO34.8113
ALTIN2447.9

Emirates’ten Özel Jet Servisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emirates’ten Özel Jet Servisi
Abone ol
Emirates Havayolu, Airbus 319 lüks özel jet servisi “Emirates Executive” için internet üzerinden rezervasyon imkanı sunuyor

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, lüks özel jet seferleri için artık www.emirates-executive.com adresi üzerinden rezervasyon yaptırılabileceğini açıkladı. Seyahatlerinde eşsiz konfor arayan müşteriler, son derece ferah Airbus 319 uçaklarıyla gerçekleştirilen “Emirates Executive” jet servisi ile özel bir deneyim yaşamak için yerlerini ayırtabilir ve en seçkin yolcuların gereksinimlerini karşılamayı amaçlayan bu yeni teknolojinin ve tasarımın tadını çıkarabilir.

İngilizce ve Arapça dil seçeneklerini içeren Emirates Executive web sitesi, uçağı tanıtan ve üstün özelliklerini gösteren bir video ile ziyaretçilerini bu özel deneyime göz atmaya davet ediyor. Müşteriler daha sonra istek formunu doldurarak seyahatlerini başlatabilir ve yolculuk deneyimlerini tamamen kendi talep ve istekleri doğrultusunda tanımlayabilir.

Emirates Kıdemli Başkan Yardımcısı Adnan Kazım, “Emirates Executive, sadece özel charter uçuşlarıyla sunulabilecek esneklik ve konforuyla müşterilerimizin beklediği yüksek standartları ve Emirates kalitesini daha da yükseltiyor. Özellikle Orta Doğu ve Avrupa ile Hindistan, Rusya ve Çin gibi pazarlarda özel seyahat alanında artan bir talep olduğunu gördük. Emirates Executive uygulamasının ve web sitesinin hizmete başlamasıyla birlikte, Emirates’le özdeşleşen yüksek hizmet kalitesi ve detaylara gösterilen özenle bu niş pazara girmek istiyoruz” diyor.

Dünya çapında pek çok lokasyona ve Emirates’in mevcut ağının da ötesine ulaşan özel charter seferleri için tahsis edilen uçak, 19 kişilik kapasitesiyle yüksek seviyede konfor ve hizmet sunuyor. Her zaman öncülük eden Emirates Executive, özel süitlerden geniş ve çok işlevli uçak içi dinlenme salonuna kadar pek çok ilke imza atarak, hem özel müşteriler hem de şirketler için farklı seyahat seçenekleri sunabilecek kadar çok yönlü bir hizmet veriyor.

A319 Emirates Executive uçağı iki ana bölüme ayrılıyor. Uçağın ön tarafında yer alan ve 12 kişiye hizmet verilecek şekilde tasarlanan geniş yemek ve dinlenme salonunu içeren ilk bölümde mekanik kumandalı dört masa, iki geniş kanepe ve iki adet 42 inç HD LCD ekranın yer aldığı çalışma ve dinlenme alanı bulunuyor. İkinci bölüm ise her birinde tamamen yatırılabilir koltukların ve 32 inç HD LCD ekranların yer aldığı 10 adet özel süitten oluşuyor.

Süitlerin bulunduğu bölüm, tam boy duşun yer aldığı geniş ve şık duş spa’sıyla tamamlanıyor. Bu alanda yerden ısıtma sistemi, dekoratif süslemeli ayna ve mermerler gibi yeniliklerin yanı sıra tamamen doğal cilt bakım ürünleri bulunuyor.

Müşteriler, Emirates’in ödüllü menüleri arasından diledikleri yemek seçeneklerinin ve her türlü sıcak ve soğuk içeceğin tadını çıkarmanın yanı sıra farklı damak tatlarına veya beslenme gereksinimlerine göre kişiye özel tercihlerde bulunabilir. İleri teknoloji donanıma sahip uçakta, Emirates’in 1500’e kadar isteğe bağlı kanal içeren ödüllü uçak içi eğlence sisteminin (ice) yanı sıra canlı TV, video konferans sistemleri, yüksek hızlı internet ve cep telefonu bağlantısı bulunuyor.

Kişiye özel müşteri hizmetleri arasında kısa süre içinde uçak rezervasyonu ve özel şoförlü transfer hizmeti de yer alıyor. A319 uçakları, iyi eğitimli ve deneyimli uçuş ekibi ve yer hizmetleri çalışanlarından oluşan özel bir ekiple hizmet veriyor.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ford’dan Zengin Ağustos MenüsüÖnceki Haber

Ford’dan Zengin Ağustos Menüsü

Doğru Lastik SeçimiSonraki Haber

Doğru Lastik Seçimi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar