İstanbul
DOLAR32.4932
EURO34.8504
ALTIN2420.4

Demirbaş Otomotiv Kabuğuna Sığmıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Demirbaş Otomotiv Kabuğuna Sığmıyor
Abone ol
Fsm Demirbaş, Bursa Büyükşehir Belediyesine 15 Adet Temsa otobüs teslimatı gerçekleştirdi

Burulaş Genel müdürlüğü tesislerinde gerçekleşen teslimat törenine Bursa Büyükşehir Belediye iştiraki Burulaş Genel müdürü Levent Fidansoy, işletme müdürü Erdinç Alkan, satın alma müdürü Erol Keyfoğlu,FSM Demirbaş otomotiv Mustafa Demirbaş,Temsa satış yöneticisi Baybars Dağ ve Hasan Özçelik katıldı. 15 adet Avenue,  Bursa şehir içi hatlarında toplu taşıma hizmeti vermek üzere teslim edildi.

Teslimat töreninde gazetemize açıklama yapan Burulaş Genel müdürü Levent Fidansoy, yıllarca otomotiv sektöründe çalıştığını belirterek şunları söyledi; Toplu taşımacılıkta filomuzun kalitesini artırmak için ve gençleştirmek hedefi ile 15 adet Temsa Avenue’yu bünyemize kattığımız için mutluyuz. Bursa, kara, hava ve Deniz taşımacılığı ile her gün gelişen ve büyüyen bir şehirde toplu taşımanın kalitesini yükseltmek adına, şehir içi otobüs sektörünün dev kuruluşu Demirbaş otomotiv yönetim kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş, başarılı bir pazarlama strateji ile Belediyemizin menfaatleri doğrultusunda en uygun teklifi vererek otobüsleri şehrimize kazandırdı.

Bursa pazarına giren Temsa otobüsleri servis konusu, yedek parça ve kalitesi ile uzun yıllar şehrimize hizmet verecek olup, günlük olarak, Özel halk otobüsleri ve Belediye araçları ile 850.000 kişiye hizmet veriyoruz, dedi.

Özel halk otobüslerinin de belli bir süre sonra değişime gireceğini belirten Genel müdür Fidansoy, halk otobüslerinin para toplamada ısrar ettiklerini, fakat daha sonra yaptıkları teklifi geri çekerek doğruyu buldular, dedi.

Ulaşım insan yaşamında çok önemli bir unsur diyen  Genel müdür Levent Fidansoy,Bursa halkına daha iyi hizmet vermek için çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini söyledi.

Mustafa Demirbaş, teslimat töreninde yaptığı konuşmada; Bursa gibi gelişimi ve değişimi ile ulaşımda büyük hedefleri olan bir şehre büyüyen bir şehre, bayiliğini yaptığım Temsa otobüsler ile hizmet verecek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz, dedi


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
LOEB 380 Beygir Citroën İle PistlerdeÖnceki Haber

LOEB 380 Beygir Citroën İle Pistlerde

Demirbaş'tan Esnafa İftarSonraki Haber

Demirbaş'tan Esnafa İftar

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar