darussafaka
İstanbul
DOLAR32.34
EURO35.1796
ALTIN2239.9

Demirbaş Güvencesi Karsan İle Genişliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Demirbaş Güvencesi Karsan İle Genişliyor
Abone ol
KARSAN’ın İstanbul ve Kocaeli yetkili bayiliğini alan FSM DEMİRBAŞ OTOMOTİV; Karsan JEST Minibüs, 8.16 metrelik şehiriçi toplu taşıma aracı ATAK, turizm, personel ve şehirler arası taşımada sınıf atlatan STAR ile yük taşımacılığında tuttuğunu koparan HYUNDAİ KAMYONET’in satışına başlıyor.

Halk otobüsü ve kamyon satışında Türkiye’nin lider bayii FSM Demirbaş Otomotiv ürün gamını geliştirerek yolcu ve yük taşımacılığı alanında farklı sektörleri de kanatları altına aldı. Geçtiğimiz ay FORD TRUCKS bayiliğini alarak Kocaeli’nde Ford Trucks 4S Plazanın açılışını yapan FSM Demirbaş Otomotiv taşımacılık sektöründe dengeleri sarsmaya devam ediyor.

 

DEMİRBAŞ GÜVENCESİ GENİŞLİYOR

 

FSM Demirbaş Otomotiv bünyesinde bulundurduğu dünya devi firmalardan TEMSA, BMC ve FORD TRUCKS’ın ardından bir başka dev KARSAN’ın da ürünlerini satmaya başlıyor. Karsan ve FSM Demirbaş arasında atılan imza ile küçük otobüs ile şehiriçi yolcu taşımacılığı yapan halk otobüsçüleri, minibüsçüler, servisçiler, turizm taşımacıları ve şehirler arası yolcu taşımacıları da Demirbaş güvencesi altına girdi.

 

JEST, ATAK, STAR ve HYUNDAI TRUCK

 

FSM Demirbaş Otomotiv, İstanbul Sancaktepe ve Kocaeli Kartepe’de bulunan tesislerinde Karsan ürünlerini esnafla buluşturmaya başlıyor.  Sınıfının en iyisi, engelsiz Karsan JEST minibüs, 8.16 metrelik, yine engelli yolcu taşımasına uygun, yakıtta cimri, 60 kişiye kadar yolucu taşıma kapasitesi ile sınıfının lideri şehiriçi yolcu taşıma araca Karsan ATAK, turizm, personel ve şehirlerarası yolcu taşımacılığında ihtiyaçlara cevap vererek işletmelere sınıf atlatan, 31 kişilik yolcu kapasiteli Karsan STAR ile yük taşımacılığında “Tuttuğunu koparan ortak” olarak lanse edilen kamyonet HYUNDAI TRUCK Demirbaş güvencesi ile işletmecilere sunulacak.

 

KARSAN İLE LİDERLİK SEGMENT GENİŞLETECEK

 

Karsan Pazarlama Müdürü Vançın Kitapçı ile yetkili bayi anlaşması imzalayan FSM Demirbaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş, dünya markalarına üretim yapan Karsan ile yaptıkları işbirliğinin sektöre hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Mustafa Demirbaş “BMC, TEMSA, FORD TRUCKS ticari araç satışlarında elde ettiğimiz liderliği bundan sonra KARSAN ürünlerinin satışı ile de yakalayacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Akıa Teslimatlarıyla Büyümeye Devam EdiyorÖnceki Haber

Akıa Teslimatlarıyla Büyümeye Devam Ediy...

Mehmet Albayrak: Yeniden YapılanmalıyızSonraki Haber

Mehmet Albayrak: Yeniden Yapılanmalıyız

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar