İstanbul
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

“Çevre Dostu” Düzce

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Çevre Dostu” Düzce
Abone ol
Düzce’de “Çevre Dostu” Toplu ulaşım dönemi başladı.

Düzce Belediyesi toplu taşımacılıkta yeni bir dönem başlattı. Düzceliler Merkez ve Kalıcı Konutlar arası ulaşımında ‘Yeni Nesil Çevre Dostu’ modern araçlarla seyahat edecek. Söz konusu güzergâhta otobüslerin tamamı yenilendi, doğalgazlı rahat ve kolay ulaşım için donatılmış araçlar hizmet verecek.

Yeni otobüsler için Düzce Belediyesi tarafından tören düzenlendi. Toplu taşımacılıkta yeni dönemin başladığını vurgulayan Başkan İsmail Bayram ‘ İnsan ve çevre sağlığına yönelik donatılara sahip doğalgaz yakıtlı modern otobüslerle toplu taşıma hizmeti sağlanacak’ dedi.

Düzce’de merkez ve kalıcı konutlar arasında sefer yapacak 30 adet yeni otobüs hizmete girdi. Yeni Nesil ve Çevre Dostu olarak tanımlanan, insan ve çevre sağlığına yönelik donatılara sahip modern otobüslerin tanıtımı için bir tören düzenlendi.  Düzce’de toplu taşımacılıkta yeni bir döneme geçildiğini belirten Başkan İsmail Bayram, yeni otobüslerin tamamının doğalgaz yakıtla çalışacağını belirtti. Belediye önünde düzenlenen törende konuşan Başkan Bayram yeni otobüslerin özellikleri konusunda şu bilgileri verdi “ Öncelikli olarak toplu taşıma araçlarının donanımlarını belirledik. İnsan ve çevre sağlığı için temiz yakıt için doğalgazlı olmaları esas alındı. Böylelikle düşük yakıt sarfiyatı olacak, hava ve çevre kirliliği oluşmayacaktır. İç kısımları ise geniş ortamlı ve rahat yolculuğa esas dizayn edildi. Kapıların tamamı olası yolcu sıkışmaları ve risklere karşı otomatik sensörlüdür. Herhangi bir yangına karşı da yangın söndürme sistemi bulunmaktadır” Başkan Bayram engelli yolcuların ulaşımı için de sistem kurulduğunu ifade ederek ‘  Engelli yolcularımız için araçlarda rampa ve alçalma bölümü oluşturuldu’ dedi. 27 koltuk sayılı ve sınıfında en fazla yolcu kapasiteli otobüslerin güzergah belirlenmesinin ardından sefere başlayacakları belirtildi.

Düzce Belediyesi Denetimli Özel Halk Otobüsleri için düzenlenen törene Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram başta olmak üzere Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Vali Yardımcıları, AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Düzce Protokolü ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile davetliler katıldı. Tören öncesinde Düzce Belediyesi Mehter Takımı bir gösteri sundu. Tören sonunda ise davetlilere yemek ikramı verildi. Ardından da otobüslerle şehir turu atıldı.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sertel Lojistik Mercedes-Benz’i Tercih EttiÖnceki Haber

Sertel Lojistik Mercedes-Benz’i Tercih E...

Garanti - Pirelli İş BirliğiSonraki Haber

Garanti - Pirelli İş Birliği

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar