İstanbul
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

Belediye Otobüsleri Emin Ellerde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediye Otobüsleri Emin Ellerde
Abone ol
Geçtiğimiz günlerde son model 18 yeni otobüsü Denizli halkının hizmetine sunan Denizli Büyükşehir Belediyesi, yeni alınan araçlarla ilgili olarak eğitim çalışmalarına ağırlık verdi. Araçların satın alındığı Otokar firmasına bağlı eğitmenler tarafından gerçekleştirilen eğitimler sayesinde yeni otobüsler ile daha kaliteli hizmet verilebilecek.

Aralık 2013'te kent içi otobüs hizmetini kendi bünyesine devralan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli halkına kusursuz bir hizmet sunabilmek amacıyla farklı konularda hizmet içi eğitim çalışmalarına büyük önem veriyor. Bu kapsamda hat, güzergah, güvenli sürüş ve iletişim gibi konulara ilişkin eğitimler verilirken, hizmet filosuna yeni katılan araçların tanıtımına yönelik geniş kapsamlı eğitimlerle de hizmet kalitesinin artması sağlanıyor.

211 SÜRÜCÜ EĞİTİM ALDI

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi ve Otokar firması işbirliğinde düzenlenen eğitim programına 6 grup halinde toplam 211 otobüs sürücüsü katıldı. Büyükşehir Belediyesi'nin Otokar firmasından satın aldığı 57 adet Otokar Kent marka aracın tanıtımının yapıldığı eğitim programı 3 gün boyunca devam ederken, Otokar Satış Sonrası Eğitim Birimi uzmanları Mehmet Genç ve Ekrem Tosun, araçlar hakkında kapsamlı bilgiler verdi. Teorik ve uygulamalı olmak üzere iki aşamalı olarak gerçekleşen eğitimlerde araçların donanımsal ve teknik özellikleri anlatılırken, bu araçların nasıl güvenli ve konforlu bir şekilde kullanılabileceği de pratiğe aktarıldı.

EĞİTİM OLDUKÇA VERİMLİ GEÇTİ

Düzenlenen eğitim programı kapsamında, toplantıya katılan tüm personellere bir de test uygulandı. Aracın teknik özellikleri, acil durumlarda yapılabilecekler ve konfora yönelik donanımların kullanımı ile ilgili soruların yöneltildiği testte, toplantıya katılan tüm sürücülerin 90-100 puan aralığında doğru cevap vermesi oldukça dikkat çekiciydi. Bu sonuçlar düzenlenen eğitim programının verimli geçtiğini ortaya koyarken, programa katılan sürücüler de yeni araçları artık daha rahat ve güvenli bir şekilde kullanmaya yarayacak bilgiler edindiklerini söylediler.

"HİZMET İÇİ EĞİTİMLER DEVAM EDECEK"
Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi, kent içi toplu ulaşım alanında da Denizli halkına en kaliteli hizmeti vermek için gayret gösterdiklerini belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu amaçla hizmet içi eğitim çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi'nin de bu konuda oldukça hassas davrandığını vurgulayan Başkan Zolan, şunları söyledi: "Eğitim, nerede ve ne konuda olursa olsun bizim için büyük bir öneme sahip. Konu otobüs şoförlüğü olunca bu önem kat be kat artıyor. İşte bu nedenle de hem yolcularımızın ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak, hem de yeni araçların sorunsuz bir şekilde hizmet vermesini sağlamak için farklı eğitim programları düzenliyoruz. Bu eğitim programını da bu amaçla düzenledik. Bu konuda bizlere her türlü kolaylığı sağlayan Otokar Satış Sonrası Eğitim Birimi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Yönetimi'ne de teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimizin can ve mal güvenliği bizim için her şeyden önemli. Bu tür hizmet içi eğitim programlarımız artarak devam edecek. Halkımızın içi rahat olsun, belediye otobüsleri emin ellerde."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hava Ulaşımı Rekora KoşuyorÖnceki Haber

Hava Ulaşımı Rekora Koşuyor

Pegasus, Masal Şehir Prag’a Uçmaya BaşlıyorSonraki Haber

Pegasus, Masal Şehir Prag’a Uçmaya Başlı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar