İstanbul
DOLAR32.4709
EURO34.7968
ALTIN2441.9

Başkan Topbaş İETT Orhangazi Garajını Hizmete Açtı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Topbaş İETT Orhangazi Garajını Hizmete Açtı
Abone ol
Sancaktepe’de toplu açılış törenine katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İETT Orhangazi Garajını törenle hizmete açtı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sancaktepe’de toplu açılış ve hizmetlerin tanıtım törenine katıldı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği törende, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, İETT Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçlı,  İBB Meclisi İmar Komisyonu Başkanı Sefer Kocabaş, İBB Genel Sekreter Yardımcıları Hüseyin Eren ve Abdurrahman Uçak, Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya da yer aldı.

Sancaktepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Yenidoğan Kültür Merkezi, İETT Orhangazi Garajı, Orhangazi Parkı ile Sancaktepe İSMEK Kurs Merkezi’nin ilçeye ve İstanbul’a hayırlı olmasını dileyen Kadir Topbaş; İstanbul’da dünyanın birçok medeni şehrinde bile olmayan kalitede otobüslerle hizmet vermeye başladıkların ve vatandaşları eski İkarus’lardan kurtardıklarını söyledi. İstanbul’da bir model ortaya koyduklarını ve bütün Türkiye’nin bu modele göre şekillendiğini vurgulayan Kadir Topbaş, inşaatı hızla devam eden Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metrosu’nun 2015 yılında tamamlanacağını, bu hattı ve Marmaray’ı kullanarak şehrin her tarafına, hatta Ankara’ya hızlı trenle gidebileceğini söyledi. İstanbul’un her noktasında yapılamaz denen, hayal bile edilemeyen büyük projelere imza attıklarını, bu yıl dahil İstanbul’a toplam 68,5 milyar liralık yatırım yapmış olacaklarını anlatan Topbaş, “Dev eserler ortaya çıkarmak için karıncalar gibi çalışıyoruz. Bugün çok farklı bir Sancaktepe var, yarın çok daha farklı olacak. Hizmet ederken her daim milletimizi yanımızda hissettik ve engel tanımadan hizmet ettik. İstanbul’daki gelişmeler ülkemizin başka şehirlerinde ve yurtdışında hayranlıkla izleniyor. Nerede bir ihtiyaç ve eksiklik varsa çözümü vardır diyerek üzerine gitmekteyiz” ifadelerini kullandı.

İstanbul’un her noktasında yapılamaz denen, hayal bile edilemeyen büyük projelere imza attıklarını, bu yıl dahil İstanbul’a toplam 68,5 milyar liralık yatırım yapmış olacaklarını anlatan Topbaş, “Dev eserler ortaya çıkarmak için karıncalar gibi çalışıyoruz. Bugün çok farklı bir Sancaktepe var, yarın çok daha farklı olacak. Hizmet ederken her daim milletimizi yanımızda hissettik ve engel tanımadan hizmet ettik. İstanbul’daki gelişmeler ülkemizin başka şehirlerinde ve yurtdışında hayranlıkla izleniyor. Nerede bir ihtiyaç ve eksiklik varsa çözümü vardır diyerek üzerine gitmekteyiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Topbaş, “İstanbul’a 26 tane spor kompleksi yaptık ve yıllık 7 milyon kişi tesislerimizden istifade ediyor. Kapalı spor salonlarımız, buz pateni tesisimiz, yüzme havuzlarımız, statlarımız, 148 okulun bahçesine yaptığımız kapalı spor salonlarımız var. 62 okulun bahçesine de şimdi yapmaya başladık” şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Temsa Yeni Ürünü TS45’i Amerika’da Satmaya BaşladıÖnceki Haber

Temsa Yeni Ürünü TS45’i Amerika’da Satma...

Avrupa`nın En İyisi OlacakSonraki Haber

Avrupa`nın En İyisi Olacak

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar