İstanbul
DOLAR32.4685
EURO34.7379
ALTIN2434.9

Başkan Kocamaz’dan Taraftarlara Çağrı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kocamaz’dan Taraftarlara Çağrı
Abone ol
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, hafta sonu Mersin Arena Stadı’nda oynanan Mersin İdman Yurdu-Beşiktaş maçı sonrasında taraftarların,Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne ait toplu taşıma araçlarının camlarını kırıp, otobüsün içerisine içki şişelerini bırakmalarının kendisini derinden üzdüğünü belirtti.

Mersin İdman Yurdu-Beşiktaş maçına gitmek isteyen taraftarların ulaşımını sağlayan belediyeye ait toplu taşıma araçlarına taraftarlar tarafından zarar verilmesinin Mersin adına üzücü olduğunu dile getiren Başkan Kocamaz, “Bu araçlar kamu malıdır ve kamu malı tahrip edilmiştir. Bu toplu taşıma araçları hepimize hizmet ediyor. Aynı zamanda tahrip eden vatandaşlarımıza da hizmet ediyor. Belediyeler bu araçları zor şartlarda, kredi kullanarak, halkın parasıyla temin etmektedirler. Bu nedenle lütfen kamu malına zarar vermeyiniz. Bizler bu kentin yerel yöneticisi olarak, takımımıza ve sporseverlere elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ayrıca, taraftarlarımıza da bütün maçlarda ulaşım kolaylığı sağlayarak, toplu taşıma araçlarımızla gidiş-dönüşlerini sağlıyoruz. Taraftarlarımızdan isteğimiz, bu kentin ortak değerlerine hep birlikte sahip çıkmalarıdır. Bu kent taşıyla, toprağıyla, ağacıyla, suyuyla hepimizin. Bize verdiğiniz bu büyük görevi, sizlere en iyi şekilde hizmet vererek, lâyıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Bu kente verilen her hizmet, bu kentin geleceğinin bir zinciridir. Bu zinciri kırmayalım, hep birlikte bir yenisini ekleyelim” diye konuştu.

Mersin İdman Yurdu’nun Süper Lig’deki ilk maçının yenilgiyle sonuçlanmasının üzücü olduğunu ifade eden Başkan Kocamaz,  “Gönül isterdi ki, MİY-Beşiktaş maçında galibiyet sevincini hep birlikte yaşayabilseydik. Ben tüm taraftarlarımızı takımımıza sahip çıkmaya davet ediyor, Mersin İdman Yurdu’na önümüzdeki maçlarda başarılar diliyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aktarmasız Ulaşım Vatandaşı SevindirdiÖnceki Haber

Aktarmasız Ulaşım Vatandaşı Sevindirdi

Tehlikeli Maddeler Güvenlik Sertifikası Alabilen İki Türk’ten Biri TLS Lojistik’tenSonraki Haber

Tehlikeli Maddeler Güvenlik Sertifikası...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar