İstanbul
DOLAR32.5935
EURO34.842
ALTIN2512.6
SEDAT ŞAHİN

SEDAT ŞAHİN

Mail: sedatsahin@ozulas.com.tr

Yaklaşan Mart 2019 Seçimlerine Dair

Çoğunuz yaklaşan mahalli idareler seçimlerine dair, analizimi merak ediyor, bize özelden soruyor, arıyor bazılarınız ise merakla bekliyordu, öyle ise sizleri daha fazla merakta bırakmıyor, talebiniz üzere kısaca sizlerle bu minvalde, düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.

 

Hiç kimsenin kuşkusu olmamalı! Ak parti, milletin uyarısına kulak verip, şüphesiz bir renovasyon yapacaktır. Milli ve yerli olan Ak parti, aşkla, inançla ve büyük emekler ile kurulmuş, tüm tabanı ile köklü bir davanın güçlü ve dirayetli partisidir. Ak parti, toplumdan gelen yakınmalara kulak verip, "bunda da rahmet/hikmet vardır!" deyip, elbette önüne bakacaktır…

 

Bu seçimlerde Milletimizin beklentisi

"Yeni Türkiye'den önce yeni Ak parti lazım…" sözü Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçerek Milletimiz buranın altını çizdi. Mart yerel seçimlerin de Ak parti elbette buna kulak verecektir, vermelidir.

 

Ekonomik sebeplerden nemalanmak isteyen kriptolu paraleller, gazeteci kılıklı eski doğan tayfası şüphesiz büyük bir yenilgi içerisindedirler. Zira Aziz devlet vardır ve Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Halen kripto Paraleller ve Doğan'giller, ve parti içindeki Akp”li rantiyeciler partiye yavşasa boş!

 

Zira, bir önceki seçim döneminde paralel örgüt bağımsız adaylarını dahi meclise sokacak oylarının olmadığı, yıllarca bu ülkede sadece bir balon oldukları artık tescillenmiştir. Küresel saldırı ile Ekonomi üzerinden Topluma olumsuzluk pompalayan Paralel örgütün bu sarsıntıdan kendilerine pay çıkarması, oldukça komiktir. Milletimiz nezdinde acınacak durumları, zaten malumdur.

 

Kardeşlerim;

 

Parti içi eksikleri sosyal medyada vurgulamanın cidden bir manası yoktur. Tüm iktidar partilerinin elbette yanlış politikaları olmuştur, vardır. Ak parti yetkilileri kendi içlerinde özgürce tartışıp, eksikleri ve yanlışları düzeltmeye yönelik adımlar atmalıdır, kesinlikle atacaklardır da... Sizler rahat olunuz.

 

Siyasetin özü üsluptur ve bir iktidar için haklılık elbette mazeret değildir. Yön tayininde asla hamaset kâr etmez, önce akl-ı selim ve kalbi selim'e ihtiyaç vardır. Bu kadar oyu, sadece dış güçler veya faiz lobisi değil, parti içi çöreklenmiş, yanlış kimselerin basiretsiz politikaları, davasız yazarların ahmakça seremonileri, korkak bürokratların dandik faaliyetleri sonucu, neticesinde bu tablo elde edilmiştir.

 

Şimdi kimse benden diğerleri gibi; O başkan bunu yapmış, bu başkan şöyle etmiş, şu bakan, bu vekil veya Sn. Cumhurbaşkanımızın başkanlık ısrarı neticesi nedeniyle böyle oldu diyeceğimi beklemesin. Zira bunları burada konuşmanın hiçbir manasının olduğunu düşünmüyorum.

 

Elbette büyüklerimiz Erzincan’dan Uşak’a ve mukaddes şehir İstanbul’a Ak Parti partinin kurucuları ve tüm organlarının bir araya gelip, doğru tahliller ile etkin kararlar alacağını düşünüyorum, umut ediyorum. Aksi halde, kibirli ve millete görürsünüz siz gibi yaklaşımlar, 18!yıllık emekleri ve mücadeleyi heba edip, partiye daha büyük kayıplar yaşatacaktır.

 

Yeni bir dönemdeyiz Artık kavga değil, itidal zamanı! Öfke mağdur olana yakışır, Ak parti mağdur değildir! Ak parti milletten aldığı güçle anketlerde halen birinci partidir ve muktedirdir. Millete ders vermeye kalkılmaz! Zira, millet ders verir… Bu minvalde 2019 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti'nin yeni temiz yüzler ile yine olumlu bir çıkış yapacağına inancım tamdır.

 

Velhasıl, Hep söylerim Ârifler; "Zamanın ruhunu kim doğru okursa gelecek de onundur." Demiştir. Bilindiği üzere, Dava tektir, Haktır ve bellidir. Mesele şahıslar değildir! Haydi tam zamanı şimdi; "Zaman bendedir ve mekan bana emanettir!" diye Bismillah ile haykırıp, 1990'lı yıllardaki mücadeleler gibi, ama 2009'u önümüze alıp, 2019 i daha iyi okuyup, her platformlarda Aziz mücadeleye fetihe mazhar olana kadar, onurla, cesaretle ve şerefle devam etmeye…

 

Üzülmeyin ve Unutmayın! Bizler, "Gün doğmuş, gün batmış ebet bizimdir!" Diyenlerdeniz… Son söz diliyor ve bekliyorum

 

Karşıtlık üzerinden siyaset yapmanın sonu gelmiş gibi görünüyor.Halk bizar ve tedirgin tabana kulak vermeyenler bedel ödemeye mahkumdur.

Mahalli idareler seçimi; ehliyet şahsiyet dirayet tevazu halkla kaynaşma alama ve anlaşma gibi birçok hasliyet ister. Dikkat eden Güler...

Vesselam.

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar