İstanbul
DOLAR32.4992
EURO34.6143
ALTIN2479.1
MURAT UZUN

MURAT UZUN

Mail: halkulasim@gmail.com

ULAŞIM DOSYASI SEKTÖRÜN YENİ MECRASI

Ulaşım sektörünün yıllardır kamuoyunda yeteri kadar yer bulamaması sorunlarına çözüm bulma noktasında eksiklik yaşattı. Haklarını dile getirebilecek kısıtlı mecralarda soluk bulmaya gayret edindiler.

Ulaşım Dosyası televizyon programı işte tam da bu sebepten ötürü hayat buldu. Servis, minibüs, otobüs, dolmuş, taksi, nakliye sektörlerinde hizmet veren esnaf ve kurumların sesi olma ve sorunlarına çözüm olma umudu ile yayın hayatına başladı. İlk programından bu yana işlediği konular ile gündem olmayı başaran Ulaşım Dosyası, geniş izleyici kitlesi ile de kısa zamanda farkını oluşturdu. İşlediği konula ilgili makamlarca ele alınmaya başlandı. Gerçekleri tüm çıplaklığı ile ele almamız kimi zaman dilimizin sert olduğu intibası oluştursa da, derdimiz gerçekliği ortaya koymaktır.

Usulsüz kartlar ile ilgili açıklamamızdan sonra ilgili kurumun sahte kart kullanımına dair başlattığı mücadele bizleri de sevindirdi. Lakin sahte kart kullanımını engellemek bu kartları toplamakla sağlanamaz. Caydırıcı yaptırımlar şarttır. Sektör kart toplamayı değil, kalıcı yaptırımları beklemektedir. Sahtekara, hırsıza, dolandırıcıya göz yumulmasın artık. Hırsız hırsızdır. İster usulsüz kart kullansın, ister banka soysun. Hırsızın büyüğü küçüğü olmaz. Hırsız hırsızdır!

Ulaşım Dosyası ileride sektör adına daha büyük adımlar atacak. Amacımız ulaşımı tek bir paydada buluşturmak. Birlik sağlamak ve birlikte mücadeleyi daim kılmak. Bizi izlemeye devam ediniz.

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar