İstanbul
DOLAR32.4708
EURO34.7099
ALTIN2437.0

Volvo Group, Büyümeyi Hızlandırıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Volvo Group, Büyümeyi Hızlandırıyor
Abone ol
Volvo Group'un bugün 22 Haziran 2022 Sermaye Piyasaları Günü'nde, Başkan ve CEO Martin Lundstedt ve Grup Yönetimi, Grubun satış büyümesini hızlandırması beklenen devam eden teknoloji değişimindeki önemli iş fırsatlarını özetledi.

Volvo Group son on yılda sektör lideri bir kârlılık elde etti ve şimdi stratejik yolculuğunda bir sonraki adımı atıyor. Büyümenin, ana itici gücün elektrikli araçların ve makinelerin daha yüksek değeri olmasıyla hızlanması bekleniyor. Elektrikli araçlarda, birim başına toplam araç ve hizmet gelirlerini yaşam döngüsü boyunca yüzde 50'den fazla artırma potansiyeli vardır. Pazar payları elde etmek için Grubun ilk hamle avantajından yararlanmak ve sunulan hizmetlerin genişletilmesinin de büyümeyi hızlandırması bekleniyor. Bu büyüme fırsatlarını yakalarken, Volvo Group'un finansal hedefleri devam ediyor.

"İklim değişikliği bizim neslimizin meydan okumasıdır. Aynı zamanda ulaşım ve altyapıya olan talep artmaya devam ediyor ve bu talebi daha sürdürülebilir çözümlerle karşılamalıyız. Bu değişen ortamda, dönüşüme öncülük edebilir ve müşterilerimiz için daha fazla değer sağlayabilir ve Volvo Group'u elektrifikasyon, otonom çözümler ve yeni üretkenlik hizmetleri tarafından yönlendirilen bir büyüme yolculuğuna çıkarabiliriz. Büyümeye hazırız," diyor Volvo Group Başkanı ve CEO'su Martin Lundstedt.

Hem kendi değer zincirlerini hem de müşterilerinin değer zincirlerini karbondan arındırmak için Volvo Group ile ortaklık kurmak isteyen müşterilerden güçlü bir çekim var. Volvo Group, bunu gerçekleştirebilecek elektrikli ürünlere, hizmetlere ve çözümlere sahiptir.

"Modüler araç mimarilerimiz bize iyi hizmet etmeye devam edecek ve elektrikli ve otonom araçlara dönüşümden geçerken hem Ar-Ge hem de endüstriyel sistemde esnekliğin yanı sıra maliyet ve sermaye verimliliği yaratacak. Kazanmak için yatırım yapıyoruz," diyor Martin Lundstedt.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
PET Şişelerden Üretilen Continental Lastikleri Artık Tüm Avrupa'daÖnceki Haber

PET Şişelerden Üretilen Continental Last...

Yazın Kilo Vermenin 8 Etkili YoluSonraki Haber

Yazın Kilo Vermenin 8 Etkili Yolu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar