İstanbul
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Toplu Taşıma Kullanmak İstemeyenlere VİP Yolculuk

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Toplu Taşıma Kullanmak İstemeyenlere VİP Yolculuk
Abone ol
Türkiye’ye ziyarete gelen kişiler tarafından da çokça tercih edilen ve özellikle Tatil dönemi boyunca uzun yolculuğa çıkacak olanlar, toplu taşıma kullanmak istemeyen, araç kullanmak istemeyenlerin radarına giren VİP araçlar hem zamandan tasarruf sağlıyor hem de konforunuzdan ödün vermeden rahat ve güvenli bir yolculuk yapma imkanısunuyor. Türkiye’nin önce gelen Transfer firması GM Global Turizm’in Genel Müdürü, Tügem üyesi Gülruh Gülten: “Türkiye'ye Seyahate gelen misafirlerin ulaşım ihtiyaçları için Acenteleri ve turizm araçlarını tercih etmesi, buna bağlı olarak Sarı Taksilerin daha çok Türk yolculara yönelmesini sağlamalıyız. Türk vatandaşların daha kolay taksi bulmasına yardımcı olacaktır.” dedi

 

Şehirler arası yolculuk planlaması olan şirketler VİP transferler kullanarak hem zamandan tasarruf edip hem daha ekonomik hale getiriyorlar. GM Global Turizm’in Genel Müdürü Gülruh Gülten: “Global şirketler transferlerini daha verimli, zamandan tasarruf ederek ve daha ucuz bir şekilde yönetebiliyorlar. Sağladığımız entegrasyonlar sayesinde seyahat etmesi gerek şirket çalışanlarının bulut sistem ile hem rezervasyonlarını oluşturabiliyor hem de bunu takibini yaparak anlık rapor alabiliyor.” dedi. 

YOLCULUĞUN ÜCRETİ EN BAŞINDAN BELLİ OLUYOR

Ödeme açısından da güven kazandıran VİP transferlerde yolculuk sonunda herhangi bir sürprizle karşılaşılmıyor. Gülten: “VIP transferin hizmet ücreti rezervasyon esnasında yolculara bildirilir. Fiyatlarımız şuanda Taksim – İGA arası 1.000 TL, Sabiha Gökçen Havalimanı – Taksim- Sultanahmet ise 1.300 TL olarak belirlendi. Yolculuk sonunda herhangi bir ekstra ücretle karşılaşmazsınız.” diye konuştu.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye’deki Gücünü Arttıran PSA BDP Alışan Lojistik İle Ortaklığını KutladıÖnceki Haber

Türkiye’deki Gücünü Arttıran PSA BDP Alı...

Ticari Araç Pazarına ‘TEMSA Finans’ DesteğiSonraki Haber

Ticari Araç Pazarına ‘TEMSA Finans’ Des...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar