İstanbul
DOLAR32.4434
EURO34.8113
ALTIN2447.9

Tecrübe Kalite Ve Ekonomik Çözümün Adresi Uygun Otomotiv Otobüs Servisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tecrübe Kalite Ve Ekonomik Çözümün Adresi Uygun Otomotiv Otobüs Servisi
Abone ol
Ustalığı ile yaklaşık 30 yıldır sektörde büyük övgüye mazhar olan İsmet Ekinci, Uygun Otomotiv markası ile otobüslere değer katmaya devam ediyor. Ustalık tecrübesini Uygun Otomotiv markası ile otobüs esnafına kazandıran yeni servis sektörün öncelikli adresi oldu. Hizmet anlayışını esnaf için çalışıyoruz sözü ile özetleyen İsmet Ekinci “sektöre 30 yılımı verdim, bugün de markamız ile bu tecrübeyi sunuyoruz. İşimizde öncelikle esnafın gözünden bakıyoruz. Sağ olsunlar kurulduğumuz günden bu yana büyük teveccüh gördük. Bizde bu desteğe layık olma gayesi ile yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Uygun Otomotiv’in kuruluş sürecini anlatır mısınız?

Belki de En Zorlu Dönemde Çıktık Yola

Her insanın hayalidir kendi işini yapmak, bir katma değer sağlamak. Biz de bu doğrultuda 2020 yılı Mart ayında kuruluşumuzu gerçekleştirdik. Fakat öyle bir döneme denk geldi ki tabi tahmin etmek imkansızdı. Kurulduk ve pandemi ile karşılaştık. İzin almak, çalışmak gerçekten zordu hele ki kuruluş sürecinize denk geldi ise. Devamında döviz kurlarında ki devasa artışlar. Sonrasında ise bu yıl Rusya-Ukrayna savaşı…

Çok kısa bir zamanda tahmin edilemeyecek birçok olay yaşadık. Ancak biz kararlılıkla Uygun Otomotiv markamız ile büyümeye devam ettik. Hizmetlerimizde esnafa yansıyacak bir aksamaya asla fırsat vermedik. Her zaman hizmet odaklı olma ve esnafı mutlu uğurlama misyonu ile çalıştık.

Şuan ne tür hizmetler sunuyorsunuz?

Dükkanımız esnafın ulaşımı açısından iyi bir noktada. Burada hizmet açısından da verimli. 7/24 esası ile otobüs esnafına hizmet sunuyoruz. Randevulu bir düzen sağladık. Bu sayede boşa yatmayı da ortadan kaldırdık. Bizde otobüs asla boş yere beklemez ve iş kaybı yaşamaz. Ayrıca tam donanımlı iki adet yol yardım aracımız mevcut. Yol yardımda çok aktifiz. En kısa sürede araca müdahale eder ve servise gelme ihtiyacı olmayan tüm arızalar giderilir. Araçlarımızda gerekli tüm donanımlar mevcut.

Uygun Otomotiv; kaporta, boya, elektrik-elektronik, mekanik tüm ihtiyaçlara şuan cevap veriyor. Usta kadromuz çok güçlü. Yedek parça stokumuz ve personelimiz ile her sorunu en kısa sürede gideriyoruz. Yakında klima için de hizmet sunacağız.

Servisimize gelenlere bekleme anında da hizmeti eksik etmedik. Araçları burada olduğu sürece bizlerin misafiridir her biri. Bu sebeple bekleme alanlarımızı ihtiyaçlara cevap verecek şekilde tasarladık. Günde 3 öğün yemek sunmaktayız. Çay ve kahve ikramımız mevcut. Ferah bir bekleme salonumuz, kamelyamız ve diğer ihtiyaçlar için alanlarımız var. Şoför ve esnaf aracını buraya getirdiğinde uğurlayana kadar bizim için baş tacıdır.

Anadolu Isuzu Servisi olma süreci nasıl gelişti?

Anadolu Isuzu ile öğrenmenin sonu yok!

Burada tüm markalara hizmet sunuyoruz. Gelen araçları incelerken Anadolu Isuzu otobüsleri ilgimizi çok çekti. Araç gerçekten çok güzel, sağlam ve kaliteli. Yedek parçada çok hızlılar. Bunlar bizim de dikkatimizden kaçmadı. O sebeple Isuzu’dan talepte bulunduk. Biliyorduk ki müşterimize bu marka ile mahcup olmayız.

Tabi servis olma süreci biraz zorlu oldu. Çünkü daha yeni kurulmuşuz ve Anadolu Isuzu standartlarına evrilmek gerekti. Yeniden dükkanımıza yatırım yapmamız gerekti. Aslında yeniden dükkanı dizayn ettik. Dükkanın iç rengi, bekleme salonları, yemekhane, ışıklandırma, kanallar yeniden ele alındı. Evrak ve eğitim süreçler ile 7 ay kadar bir zaman aldı. Eğitimler halen düzenli olarak devam ediyor.

Anadolu Isuzu eğitime çok önem veriyor. Her ay 2-3 gün ustalarımızı eğitime alıyorlar. Bu eğitimler de bize çok şey kattı. Anadolu Isuzu ile öğrenmenin gerçekten sonu yok.

Araç Boşa Yatamaz

Servisi kurduğumuzda esnafı önceliklendirdik. Bu doğrultuda hep hizmet sunduk. otobüsün arızası ve ilgili parçaların tedarikini hep hızlı bir şekilde sağladık. Anadolu Isuzu’da da aynı politikayı gördük. Çok hızlı bir yedek parça sevkiyatı var. Fabrikadan her gün sevkiyat var. Bu sebeple parça temininden ötürü servisimizde araç beklediğine kimse şahit olamaz. Zaten burada da yedek parça stokumuz mevcut. Özellikle hava aksamı, fren aksamları ve acil gereksinime sahip parçalar depomuzda mevcut. Diğer parçaları da çok hızlı temin ediyoruz.

Fabrika bir sistem kurdu. Yatan her aracı sistem üzerinden anlık olarak görüyorlar. O sebeple servisimizde bekleyen araç olmuyor. Anadolu Isuzu’nun bize sunduğu destek gerçekten çok büyük. Güzel bir aile olduk.

Kapasiteniz ne durumda?

Otobüs esnafı kısa zamanda bize alıştı. Kulaktan kulağa duraklarda adımız duyuldu. Şuan randevu ile hizmet sunabiliyoruz. Günlük 15 araç ortalamasına ulaştık. Ayrıca yol yardım hizmetimizde mevcut. 7/24 esası ile çalışıyoruz ve bu sayede araçların seferden geri kalmasına izin vermiyoruz. Özellikle Cummins FBT motorlarda çok başarılıyız. Tüm markalar geliyor servisimize.

Kısa zamanda sanırım büyük işler başardık. Mutlu oluyoruz otobüs esnafından övgüler aldıkça. Çünkü bizim öncelikli gayemiz bu. En güzelini sunmak için açtığımız bu servisin esnaf arasında övgü ile bahsedilmesi bizi gerçekten memnun ediyor. Bizim inancımız müşteriye doğru ve dürüst yaklaşmak. Böyle oldukça inanıyoruz ki kazanırız. Hiçbir esnafı mutsuz göndermek istemeyiz, aracını boş yeter yatırmayız. Yeri gelir uykusuz kalır, sabaha kadar çalışırız. Çünkü otobüs esnafı tekeri döndükçe kazanır. Biz o tekerine köstek olmamalıyız.  

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kentkart İle Şehirler Daha UlaşılabilirÖnceki Haber

Kentkart İle Şehirler Daha Ulaşılabilir

Petrol Ofisi’nden Elektrikli Araçlar İçin Özel Ürün SerisiSonraki Haber

Petrol Ofisi’nden Elektrikli Araçlar İçi...

Haber Yorumları

  • Mehmet Habip Baysal04-11-2022 23:51

    Ustalarımız birbirinden değerli İsmet usta Kamil usta erkin usta ve diğerleri esnafa karşı verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar