darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3423
EURO35.1122
ALTIN2241.3

SKYWELL HT-i Eylül Ayında Türkiye Yollarında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SKYWELL HT-i Eylül Ayında Türkiye Yollarında
Abone ol
Türkiye otomotiv sektörüne SKYWELL markası ile ilkleri getiren Ulubaşlar Grubu şirketlerinden Ulu Motor, markanın yepyeni modeli ile pazara girmeye hazırlanıyor. SKYWELL’in yeni hibrit modeli HT-i, 81 kW (116 hp) güç ve 135 Nm tork üreten bir motorun yanı sıra 130 kW güç ve 300 Nm tork üreten bir elektrikli motora sahip. 33 kW/h’lik batarya kapasitesine sahip model, tamamen elektrik modunda 200 kilometreye varan bir yol katedebiliyor. BYD’nin DM-i hibrit teknolojisine sahip SKYWELL HT-i bu eşsiz özelliğiyle toplamda 1.267 kilometreye varan bir menzile sahip. Markanın yeni hibrit modeli SKYWELL HT-i, Eylül ayından itibaren Ulu Motor güvencesi ile Türkiye yollarına çıkacak.

Türkiye’ye 2021 yılında Ulu Motor distribütörlüğü altında giriş yapan ve o günden bugüne Türk tüketicisinin gönlünde taht kuran SKYWELL markası, yeni modelleriyle pazara girmeye devam ediyor. %100 elektrikli ET 5 modeliyle Türkiye pazarına giriş yapmasının ardından şimdi yepyeni hibirit model ile müşterilerin gönlünde taht kurmaya hazırlanıyor. Kusursuz tasarımı, yenilikçi teknolojileri ve geniş iç hacmi ile dikkatleri üzerine çeken yeni SKYWELL HT-i modeli 1.267 kilometreye varan menzili ile de bu alanda rakipleri arasında öne çıkan bir yapıya sahip. Yeni hibrit model SKYWELL HT-i, Eylül ayından itibaren Ulu Motor güvencesi ile Türkiye yollarına çıkacak.

Elektrik modunda 200 km’ye varan menzil!

SKYWELL HT-i'nin 2800 mm dingil mesafesi ile 4698 mm’ye varan boyu ve 1908 mm’lik yüksekliği iç mekânda muazzam bir ferahlığı da beraberinde getiriyor. Motorun çalışma süresinin %70'inde, diğer hibrit otomobillerden %60 ve geleneksel benzinli otomobillerden %20 daha yüksek verimlilik alanında çalışmasını sağlayan BYD'nin DM-i hibrit sistemini kullanan model, 81 kW (116 hp) güç ve 135 Nm tork üretebilen 1,5 litrelik içten yanmalı motorun yanı sıra hibrit modellerde görmeye alışık olunmayan yüksek kapasiteye sahip elektrikli bir motora da sahip. 33 kW/s kapasiteye sahip 130 kW güç üretebilen elektrikli motoru ile tamamen elektrikli modda, HT-i 200 km'ye kadar yol katedebilirken bu özelliğiyle sınıfındaki rakiplerine göz dağı veriyor. Bu kusursuz yapısıyla dikkat çeken hibrit versiyonun toplam menzili 1267 km'ye ulaşıyor.

“Sipariş adedimiz 350’nin üzerine çıktı”

Yeni modelin Türkiye yollarına çıkması ile çok daha fazla güç kazanacaklarını vurgulayan SKYWELL Türkiye CEO’su Mahmut Ulubaş, “Yüzde 100 elektrikli modelimiz ET5, Türkiye’de çok yüksek bir ilgi gördü. Üstün teknolojik özellikleri, yüksek menzili ve fiyatıyla dikkatleri üzerine çeken modelimiz şimdiden 350 adetin üzerinde satış gerçekleştirdi. Çip krizi gibi üretimi etkileyen etkenler olmasa bu rakam şu anda çok daha yukarıda olabilirdi. Gelecek yeni hibrit modelimiz SKYWELL HT-i ile de marka olarak güç kazanacağız. Yüksek menzilli elektrikli güç üniteli modellerimizle Türkiye pazarındaki büyümemizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.  


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fransa'da 1000 Anadolu Isuzu'luÖnceki Haber

Fransa'da 1000 Anadolu Isuzu'lu

Mercedes-Benz Kamyonlarında Yeni Nesil AynaSonraki Haber

Mercedes-Benz Kamyonlarında Yeni Nesil A...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar