İstanbul
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Otokar'ın "Servis Günleri" Kampanyası 16 Ekim'de Başlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Otokar'ın "Servis Günleri" Kampanyası 16 Ekim'de Başlıyor
Abone ol
Türkiye'nin öncü otomotiv şirketi Otokar, her yıl olduğu gibi bu yıl da ticari araç sahiplerinin dört gözle beklediği "Servis Günleri" kampanyasını duyurdu. Bu yıl 16 Ekim - 18 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek kampanya kapsamında Otokar ticari motorlu araç sahipleri işçilik, yedek parça, periyodik bakım ve mekanik parçalarda yüzde 20 indirim fırsatından yararlanıp, araçlarını soğuk kış günlerine hazırlayacak.

Otokar, kullanıcı odaklı araçlarının yanı sıra satış sonrası hizmetlerde de düzenlediği kampanyalarla öne çıkıyor. Müşterilerinin Otokar araçlarını uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanmaları ve araçların ömrünü uzatmayı hedefleyen Otokar, merakla beklenen "Servis Günleri" kampanyasını duyurdu. 16 Ekim'de başlayacak kampanya kapsamında Otokar marka ticari araç sahipleri bu yıl da özel avantaj ve indirimlerin sahibi olacak.

Türkiye genelindeki yaygın servis ağıyla kullanıcısına satış sonrasında düşük bakım giderleri ve uygun parça maliyeti sunarak ticari araç sahiplerinin yükünü her daim hafifleten Otokar'ın kazandıran "Servis Günleri" kampanyası 18 Kasım tarihine kadar devam edecek. Ticari araç sahipleri kampanya kapsamında işçilik, yedek parça, periyodik bakım ve mekanik parçalarda yüzde 20 indirim fırsatından yararlanacak.

Ticari araç sektöründe 60 yıllık deneyimiyle ürettiği araçları 5 kıtada 60'tan fazla ülkeye ihraç eden Otokar'ın bu yılki "Servis Günleri" kampanyasında müşterilerine özel fırsatlar sunacak. Periyodik bakımı Otokar yetkili servislerde yaptıran müşterilere check-up ücretsiz verilecek. Ayrıca, garanti sonrası araçlar için Otokar Filtre Kitleri özel avantajlı fiyatlarla sunulacak.

Türkiye genelinde kampanyaya katılan yetkili servislerde geçerli olan bol avantajlı Servis Günleri'nden faydalanmak için sadece randevu alınması yeterli olacak. Kullanıcılar en yakın Otokar servisleri www.otokar.com.tr adresinden ve Otokar APP'ten randevu alabilirken, 444 6 857 numaralı "Otokar Müşteri Hattı"ndan 7 gün 24 saat detaylı bilgi alabilecek. Android ve iOS telefonlar için geliştirilen Otokar mobil uygulama ile tüm Otokar müşterileri kampanya dahil tüm duyurulara anlık erişebilecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anadolu Isuzu, Busworld Europe Brüksel Fuarı'na Elektrikli Araçları İle KatıldıÖnceki Haber

Anadolu Isuzu, Busworld Europe Brüksel F...

Allianz Türkiye’den Elektrikli Araçlara Özel Teminatlar İçeren Yeni Kasko SigortasıSonraki Haber

Allianz Türkiye’den Elektrikli Araçlara...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar