darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3247
EURO35.0999
ALTIN2300.4

Mobil Oil Türk Yetkili Distribütörü Hasan Kavi Madeni Yağ Adana’daki Yeni Deposunu Açtı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mobil Oil Türk Yetkili Distribütörü Hasan Kavi Madeni Yağ Adana’daki Yeni Deposunu Açtı
Abone ol
Geniş ürün yelpazesiyle otomotivden endüstriyel yağlara kadar birçok alanda çözümler üreten Mobil Oil Türk A.Ş’nin yetkili distribütörü Hasan Kavi Madeni Yağ, Adana’da yeni deposunun açılışını gerçekleştirdi.

Ülkemizde madeni yağların üretimi ve pazarlanması konusunda 116 yıldır başarılı çalışmalara imza atan Mobil Oil Türk A.Ş’nin yetkili distribütörlerinden Hasan Kavi Madeni Yağ, Adana’da yer alan ve bu yıl hizmet vermeye başlayan yeni deposunun açılışını gerçekleştirdi. Çeyrek asırdır Mobil Oil Türk’ün yetkili distribütörlüğünü üstlenen şirketin yeni deposu, 1500 tonluk depolama kapasitesiyle bölge ve çevresine madeni yağ tedariki gerçekleştiriyor. 2000 metrekare kapalı alan olmak kaydıyla toplam 5600 metrekarelik alan üzerine kurulu olan tesis, 25 çalışanıyla geniş bir bölgeye hizmet sunuyor. ISO 9001 sertifikasına sahip olan tesisin aynı zamanda TSE Covid-19 çalışma standartları sertifikası da bulunuyor. Hasan Kavi Madeni Yağ’ın Adana deposunun devreye alınmasıyla birlikte, Mobil Oil Türk’ün Türkiye genelindeki 10 distribütörü, toplam 18 depoya ulaşmış oldu. Konuyla ilgili gerçekleşen tesis açılış törenine CHP Adana 24. Dönem Milletvekili Ümit Özgümüş, Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Ergül Halisçelik, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Mobil Oil Türk A.Ş Genel Müdürü Münci Bilgiç ve çok sayıda seçkin davetli katılım gösterdi.

Mobil Türkiye ve ağı daha da güçleniyor!

Yeni tesisin açılışında konuşan Mobil Oil Türk A.Ş Genel Müdürü Münci Bilgiç, Türkiye’nin Mobil ailesi içerisindeki önemine ve yaygın ağının başarısına değinerek; “Mobil; sürdürülebilir ve çevre dostu olan, değişim aralıklarını uzatan, toplam maliyeti en aza indirgeyen ürünleriyle kullanıcıların sorunlarına çözüm üreten, enerji ve maliyet tasarrufu taleplerine cevap veren, teknik - mühendislik hizmetleri ve tüketicilere en üst kalitede hizmet veren Mobil 1 Center’larıyla Türkiye’ye yatırım yapan bir dünya markasıdır. Mobil, Türkiye’de 116 yıldan beri varlığını sürdürmekte ve dünyada sadece 30 ülkede bulunan madeni yağ üretim tesislerinden biri de Türkiye’de yer almaktadır. Türkiye’de ürettiğimiz ürünlerimizi Orta Asya, Ortadoğu ve Karadeniz çevresindeki pazarlara tedarik etmekte, Türkiye’de de beraberliğimizin çok uzun yıllara dayandığı 10 güçlü distribütörümüzle Türk pazarına hizmet vermekteyiz” dedi. 450 bin tonluk madeni yağ pazarıyla bölgesinde en büyük ve Avrupa’nın da 4. büyük pazarı olan Türkiye’nin, pandemi koşullarında hız kesmediğini belirten Bilgiç, Mobil özelinde de bu başarının sürdüğünü belirterek; “Mobil Türkiye olarak, 2020 yılında madeni yağ fabrikamızda rekor üretim seviyelerine eriştik ve Mobil’in tüm dünya ülkeleri dikkate alındığında satış hacmini en çok artıran ülkesi olduk. Türkiye ve Türkiye çalışanlarına ödül getiren 2020 başarımızın üstüne ekleyerek, 2021 yılında da satışlarımızı artırmaya ve Mobil markasının pazar payını büyütmeye devam ediyoruz. İçinde bulunduğumuz bu seneyi de rekor üretim ve satış hacmini artışıyla tamamlamayı, 117’inci yılımız olan 2022’ye güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bölgenin en büyük madeni yağ tesislerinden biri!

Mobil Oil Türk A.Ş Genel Müdürü Münci Bilgiç, Mobil’in artan başarısında Mobil distribütörlerinin de paya sahip olduğunun altını çizdi. Bilgiç, yeni tesisle birlikte Mobil ve Kavi grubunun 30 yıla varan birlikteliğinin, stratejik hedeflere ulaşma noktasında yeni bir ivme kazandığını belirterek; “Hasan Kavi’nin 1956’da tohumlarını ektiği girişim; madeni yağ, akaryakıt, yetkili servisler ve diğer yatırımlar ile birlikte bugün 250 çalışanı bünyesinde barındıran bir büyüklüğe ulaşmış durumda. Artan Mobil pazar payının bir sonucu olarak; Kavi grubunun müşterilerine daha iyi hizmet sağlayabilmesi ve artan pazar talebine daha iyi cevap verebilmesi için daha modern, daha büyük ve çalışanlarına daha üst standartlar sunan deponun açılışını yapıyoruz. Adana tesisi; depolama alanı ve tesis donanımı açısından, bölgenin en büyük madeni yağ tesislerinden biri konuma gelmiştir” şeklinde konuştu. Yeni depolarını değerlendiren Hasan Kavi A.Ş Madeni Yağ Direktörü Ferruh Kavi ise, “Tesisimizde Adana, Osmaniye, Mersin ve Hatay’da bulunan değerli müşterilerimizin madeni yağ taleplerine, Mobil’in geniş ve kaliteli ürün portföyü ile zamanında destek vermekten mutluluk duyuyoruz. 2022 yılında da pazar kondisyonumuzu çok hızlı büyütmeyi planlıyor, yağlama çözümlerimizle Adana ve çevresinde lider konumda olmayı hedefliyoruz” açıklamalarında bulundu.

Otomotiv ve diğer endüstriyel sektörler hedefleniyor

Geçtiğimiz yılın Kasım ayında inşaatı başlanan Hasan Kavi Madeni Yağ’ın yeni deposu, bu yılın Nisan ayında devreye alındı. Adana bölgesi, binek otomobil pazarı açısından zengin oluşu ve başta Hatay olmak üzere bölgenin lojistik sektörü açısından da gelişmiş olması yönleriyle önem taşıyor. Aynı zamanda tekstil, enerji, metal işleme ve gıda işleme gibi sektörlerden şirketlerin Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye Organize Sanayi Bölgeleri’nde yer alması, endüstriyel yağlar açısından da önemli bir pazarı oluşturuyor. Otomotiv ve akaryakıt alanında birçok yatırımı olan Hasan Kavi A.Ş’ye bağlı Hasan Kavi Madeni Yağ da bu sektörlerde önemli pazar payına sahip bir distribütör şirket olarak öne çıkıyor. İlk olarak 1996 yılında Mobil yağları yetkili distribütörlüğünü alan Hasan Kavi Madeni Yağ; motorlu araç, fabrika ve inşaat şantiyelerinin her türlü madeni yağ ihtiyacını karşılıyor. Şirket aynı zamanda Gaziantep’te de Mobil markasıyla hizmet veriyor. Şirketin Küsget Sanayi sitesinde 750 ton depolama kapasitesine sahip 1000 metrekarelik tesisi, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis, Adıyaman ve Şanlıurfa’ya dağıtım gerçekleştiriyor. Hasan Kavi Madeni Yağ, toplamda ise yaklaşık 2500 bayi ağı ve satış noktasına madeni yağ tedariki gerçekleştiriyor.  

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sompo Sigorta’nın Üstün Hizmet Kalitesine Acentelerden Tam NotÖnceki Haber

Sompo Sigorta’nın Üstün Hizmet Kalitesin...

Düzce Ulaşımı GelişiyorSonraki Haber

Düzce Ulaşımı Gelişiyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar