İstanbul
DOLAR32.3856
EURO34.7621
ALTIN2435.9

Ankara Yollarında 7/24 Temizlik

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ankara Yollarında 7/24 Temizlik
Abone ol
Ankara Büyükşehir Belediyesi kent estetiği dairesi temizlik ekipleri, yayaların yoğun olduğu bölgelerde haftada 2 kez “yıkamalı” temizlik gerçekleştiriyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi’ne bağlı temizlik ekipleri “yaya-yoğun” bölgelerde geceleri haftada en az iki kez yıkamalı genel temizlik yapıyor.
Her gün süpürge araçları ve işçilerin eliyle yapılan rutin temizliğe rağmen özellikle araç ve yaya yoğunluğu normalin üzerinde seyreden merkezlerde biriken kirliliği ortadan kaldırmak amacıyla haftanın iki günü çok sayıda ekiple “şok temizlik programı” uygulayan Kent Temizlik İşçileri, Ankaralıların güne temiz bir başlangıç yapmalarını sağlıyorlar.
Otobüs duraklarının fazla olduğu caddelerde gece vardiyasında çalışan temizlik işçileri, herkesin uyuduğu saatlerde caddeleri, otobüs duraklarını ve kaldırımları önce süpürüyor ardından da yıkayarak temizliyor.

 

-“7/24” TEMİZLİK


Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin üç vardiya halinde 7-24 saat çalışan Kent Estetiği Dairesi’ne bağlı Temizlik Şubesi ekipleri “yaya-yoğun” bölgeler arasında ilk sıralarda yer alan Ulus’ta da hafta sonunda 4 çöp aracı, 30 süpürge aracı, 5 Tanker, 105 temizlik işçisi ile cadde ve kaldırımlarda “şok” temizlik yaptı.


-HER HAFTA YIKANIYOR


Ulus Cumhuriyet Caddesi, Hipodrom Caddesi, İstiklal Caddesi, İstanbul Caddesi, 19 Mayıs Stadı ve Gençlik Parkı çevresinde yer alan otobüs duraklarında “yıkamalı temizlik” yapan ekiplerin temizlik programı gece geç saatlere kadar sürdü. Temizliğin ardından Ulus’un tarihi caddeleri hijyenik hale getirildi.
Kent Estetiği Dairesi Temizlik Şube Müdürlüğü yetkilileri, Ankara’da gece saatlerinde şehir merkezlerini, gündüz saatlerinde de kalabalığın az olduğu sakin bölgelerde yıkamalı temizlik programının uygulandığını bu çerçevede yoğun otobüs durakları nedeniyle yaya yoğunluğunun gözlendiği bulvarlarda haftada en az bir kez yıkamalı temizliğin yapıldığına işaret ettiler.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ödüllü Yerli Tasarım "Yat" FusıonÖnceki Haber

Ödüllü Yerli Tasarım "Yat" Fusıon

İnönü Caddesi Trafiğe KapanıyorSonraki Haber

İnönü Caddesi Trafiğe Kapanıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar