darussafaka
İstanbul
DOLAR32.331
EURO35.056
ALTIN2283.1

Aksigorta ve Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’den İş Birliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksigorta ve Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’den İş Birliği
Abone ol
Yeni nesil sigortacılık anlayışıyla ürün ve hizmetlerini geliştiren Aksigorta ile Mercedes-Benz müşterilerine özel finansman ve kasko hizmeti sunan Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, markaya özel kasko ürünü için iş birliğine başlıyor.

Sürekli gelişen ürün ve hizmetleriyle müşteri odaklı yaklaşımlarını sürdüren ve bu doğrultuda ortak stratejiye sahip Sabancı Holding iştiraki Aksigorta ile Mercedes-Benz Finansal Hizmetler iş birliği kararı aldı. Hayata geçen iş birliğinde Aksigorta, Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in markaya özel kasko ürünü Mercedes-Benz Kasko’yu müşterilerine sunmaya başladı.

Müşteri ihtiyaçlarına yönelik olarak portföylerini geliştirmeye devam ettiklerini ve marka kaskoda Pazar lideri olduklarını belirten Aksigorta Genel Müdür Yardımcısı Tolga Tezbaşaran, “Mevcut kasko içeriğimizi, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine yönelik olarak geliştirmeye devam ediyoruz. Bu anlamda otomotiv sektörünün önde gelen markalarından Mercedes-Benz ile bir iş birliği hayata geçirerek; Türkiye’de Mercedes-Benz araçlarına özel olarak Marka kasko ürünü geliştirdik. Gerçekleştirdiğimiz iş birliği ile müşterilerimize Mercedes-Benz araçlarının orijinal parça ve servis avantajı ile hizmet sunacağız. Marka kasko sigortalarının müşterilerimiz için pek çok avantajı bulunuyor. Anlaşmalı marka aracının hasar onarımı işlemlerinde %100 orijinal parça ve parça garantisi sunmamızın yanı sıra, anlaşmalı servislerde yapılan hasar işlemlerinde herhangi bir evrakla uğraşmadan, hızlı onarım ve işlem kolaylığı da sağlıyoruz. Aksigorta olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanarak geliştirdiğimiz ürün ve hizmetlerle onların yanında olmaya devam edeceğiz’’ diye konuştu.

Tecrübe ve güç birleşimi sağlanacak

Bu anlaşmanın Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in otomotiv sektöründeki tecrübeleri ile, Aksigorta’nın da sigortacılık sektöründeki tecrübelerinin birleşmesiyle birlikte, “kazan-kazan” politikası üzerine kurulu bir yapı olduğunu söyleyen Mercedes-Benz Finansal Hizmetler Genel Müdürü Stefan Karrenbauer, “Mercedes-Benz Finansal Hizmetler çatısı altında faaliyet gösteren finansman ve leasing şirketlerimizle beraber markalı sigorta ürünlerimiz, hem Mercedes-Benz marka araçları için müşterilerimizin sigorta ihtiyaçlarına doğru şekilde odaklanarak memnuniyetini sağlayan hem de grup karlılığına büyük katkı yaratan bir iş kolumuzdur. Rekabetin ve dinamizmin yoğun yaşandığı sigorta sektöründe öncü kuruluşlardan olan Aksigorta ile iş ortaklığı yaparak her iki şirketin de markalı kasko tecrübelerini ve gücünü birleştirerek Mercedes-Benz müşterilerimizi markalı kasko ürünlerinin avantajları ile buluşturmak ve portföyümüzü büyütmeyi hedefliyoruz. Günümüzün ve geleceğimizin iş modellemesinin dijitalleşme olacağını da düşünerek, kurmuş olduğumuz IT iş birliğinin bu alanda da bizleri destekleyeceğine inanıyoruz. Anlaşma aşamasına gelmeden evvel Aksigorta’nın acente ve müşteri memnuniyeti açısından markalı kasko alanında tercih edilen bir marka olduğunu saptadık, bu da karar mekanizmamızda etkili bir rol oynadı” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MAN TGE İle Filo Dönüşümleri Tam Gaz SürüyorÖnceki Haber

MAN TGE İle Filo Dönüşümleri Tam Gaz Sür...

GO SHARING Türkiye’de Faliyete BaşladıSonraki Haber

GO SHARING Türkiye’de Faliyete Başladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar