© Halk Ulaşım 2021

Yeni Storm X-M Lastikleri Tam Not Aldı

Avon Tyres’ın en yeni spor touring lastikleri Storm 3D X-M, Mayıs ayında Castle Combe Pisti’nde yapılan lansmanda aldığı büyük övgülerle büyüyerek yoluna devam ediyor.

Avon Storm Ultra spor touring lastikleri ailesinin bu yeni üyesi Ingiltere’de üretiliyor ve hypersport motosiklet pazarını hedef alıyor. Avon Storm 3D X-M, 3D Ultra spor lastiklerinde bulunan ve daha uzun yol kat etme olanağı sağlayan bu benzersiz teknolojiyi, spor touring lastiği yaratmak için kullanıyor.

Storm 3D X-M lastikleri, dengeyi ve yol tutuşu artıran, lastik ısınma sürelerini iyileştiren, lastik sırtının esnekliğini sınırlandıran ve lastik dişlerinde gizli birbirine kenetli üç boyutlu noktalara sahiptir. Lastik teknolojisindeki bu son gelişmeler, yağmurlu havalarda yol tutuşu artıran, yüksek performanslı tek ve çok bileşenli silika zengini bir lastik sırtı ile bir araya geliyor.

Storm 3D X-M; Suzuki GSX1300R Hayabusa, Kawasaki GTR1400 ve Kawasaki ZZR1400 gibi bugünün hiper motosikletleri için olmazsa olmaz üstün kullanım ve denge özellikleri sunuyor. Bu lastikler BMW’nin K1300 serisi ve Honda’nın Super Blackbird modeli gibi daha eski model hiper motosikletlerin performansında da büyük artış sağlıyor.

Lastikler İngiltere’deki Wiltshire’da bulunan hızlı ve kasislerle dolu Castle Combe Pisti’nde tanıtıldı. Motosiklet uzmanı yabancı gazeteciler burada Storm 3D X-M'yi ilk elden deneme şansını yakaladılar.

 

Avon Tyres Küresel Motosiklet Lastiği Satışları Departmanı Yöneticisi Doug Ross konuyla ilgili şunları söyledi;

“Lansman etkinliğimize katılan önemli basın mensuplarının 3D Storm X-M lastikleri hakkındaki tespitleri önemli fikirler elde etmemizi sağladı. Burada asıl iyi olan şey, belirli gazetecilerin uzun vadeli proje motosikletlerinde X-M lastiklerini kullanmak istediklerini ifade etmeleri bizleri çok mutlu etti. Yeni bir lastik seçerken motosiklet sürücülerinin öncelikli düşündüğü iki husus olan, dengeli sürüş özellikleri ile dayanıklılığı bir araya getiren yeni bir ürün yaratmak için çok çalıştık. Kalabalık ve rekabetin yoğun olduğu bir pazarda, bu konuda bilinç sahibi medya mensuplarından 3D Storm X-M lastikleri hakkında olumlu yorumlar almak, bizi inanılmaz derecede memnun etti.”

Avon Storm 3D X-M 120/70-ZR17 (ön) ve 180/55-ZR17 ve 190/50-ZR17 (arka) ebatlarında önümüzdeki günlerde Türkiye’de satışa sunulacak

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER