© Halk Ulaşım 2021

Şehiriçi Yıldızları 2024’e Hızlı Başladı

Otobüs pazarının yıldızı Mercedes-Benz Türk, Conecto aracıyla şehircinde de satışları ile adından söz ettiriyor. 2024’e hızlı başlayan Conecto’nun, Bursa ve İstanbul’a yapılan teslimatları ile 9 adet satışı gerçekleşti.

Mercedes-Benz Türk’ün Conecto’su 2024 modeli ile İstanbul ve Bursa caddelerinde çalışmaya başladı. Ocak ayında yapılan satışlar ile Bursa’ya 4, İstanbul’a 5 adet teslimatı gerçekleşti. Bursa’dan Yazıcı Grup’a satışı gerçekleştirilen araçların teslim törenine Hayrullah Yazıcı katıldı. İstanbul araçları ise; Köksal Tunç, Atıf Ergün, Mehmet Şirin Uyanık, Mustafa Öztürk ve İbrahim Altunkaya’ya teslim edildi. Teslimi yapılan araçlar; İstanbul Halk Ulaşım, Elit Kooperatif, Yeni İstanbul Halk Otobüsleri ve Özulaş şirketlerinde özel halk otobüsü olarak hizmet verecek.

Teslimat töreninde konuşan İstanbul Halk Ulaşım ortaklarından Köksal Tunç; “Mercedes-Benz bir ayrıcalıktır. Yıllardır değişmeyen tek tercihim oldu. Ortalama 2 yılda bir arabamı yenilerim. Mercedes’in Conecto aracı bize çok ekmek kazandırdı. İnanıyorum ki bu yeni aracımızda bizi hiç mutsuz etmeyecek. Satış ve satış sonrasında ki hizmetleri de amblemi gibi. Mercedes-Benz Türk’ün aracısız bu satış hizmeti vermesi bizi mutlu ediyor. Hem takas imkanı sunuyorlar hem de finans desteği. Kendilerine teşekkür ederim” dedi.

Bayi sürecine izin vermeden Mercedes-Benz Türk bünyesinden satışı gerçekleştirilen Conecto, uygun ödeme koşulları ve takas imkanı ile öne çıkıyor. Yılın ilk ayından 9 adetlik satışla bu yıla da iddialı başlayan Conecto, toplam sahip olma maliyeti ile iddialı olmaya devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER