© Halk Ulaşım 2021

Pirelli Türkiye’den Ramazan Bayramı’nda Yola Çıkacaklara Tavsiyeler

Okul tatilinin Ramazan Bayramı ile birleşmesiyle birlikte yola çıkacakların sayısında ciddi bir artış bekleniyor. Yaz aylarında, özellikle bayram tatili dönemlerinde trafik kazalarındaki artışa karşı sürücüleri uyaran Pirelli Türkiye, bayramda trafikte olacak araç sahiplerine tavsiyelerde bulunuyor. Pirelli, ayrıca kış lastiklerinin yerini yaz lastikleri ve dört mevsim lastiklere bıraktığı şu günlerde, 15 Mart-30 Haziran tarihleri arasında düzenlediği kampanyası ile mevsimine uygun lastik kullanımını destekliyor.

Pirelli yetkili satıcıları veya alt satış noktalarından tek seferde dört adet 18’’ jant ve üzerinde Pirelli marka otomobil, SUV (4x4) yaz lastiği veya dört mevsim lastik tercih eden sürücüler, anında KDV dahil 1.200 TL indirim kazanıyor ve Yapı Kredi World’e özel 7 taksit fırsatından da yararlanabiliyorlar. Kampanya kapsamında Pirelli Tyrelife™ Lastik Garantisi ile de müşterilerine lastiklerini koruma fırsatı veriyor. Yetkili satıcılardan tek seferde 4 adet Pirelli marka 17’’ jant ve üzeri oto, SUV (4×4) veya hafif ticari (en fazla 3.500kg) araç lastiği satın alanlar, hasar gören bir lastiğini hiçbir ek ücret ödemeden 6 ay boyunca yenileyebiliyorlar.

Pirelli Türkiye, trafikte güvenliği sağlayacak en önemli noktalardan birinin doğru lastik kullanımı olduğuna dikkat çekerken yakıt tüketimi ve çevreye olan olumsuz etkilerini azaltmak ve güvenlik için de mevsime uygun lastik kullanılmasının altını çiziyor. 

Pirelli’nin lastik güvenliği konusunda çalışan mühendislerine göre bazı kontrolleri yaparak can ve mal kayıplı kazaların önüne geçmek mümkün. Bu yüzden Pirelli Türkiye uzmanları, yaz aylarında sıcaklar nedeniyle yol şartlarının diğer mevsimlere göre farklılık gösterdiğini belirtirken yola çıkmadan evvel gerekli önlemleri alarak kaza risklerinin azaltılabileceği konusunda araç sahiplerini uyarıyor.

Uzun yolculuklara çıkmadan önce bilmeniz ve yapmanız gerekenler:

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER