© Halk Ulaşım 2021

OTOPRATİK’TEN BAYRAM SEYAHATİNDE YOLA ÇIKACAKLARA TÜYOLAR

Brisa’nın 360 derece hizmet sunan araç bakım mağaza zinciri Otopratik, bayram döneminde uzun yola çıkacak olan sürücüleri araç bakımı konusunda uyarıyor. Otopratik, yolda kalmamak için alınacak basit önlemler ve araç bakımı ile keyifli ve güvenli bir sürüşün mümkün olduğunu belirtiyor.

Brisa’nın hızlı ve güvenilir araç bakımı anlayışıyla oluşturduğu Otopratik, Ramazan Bayramı döneminde emniyetli ve konforlu yolculuklar için araç sahiplerini araçlarının bakımı konusunda uyarırken, sürücülerin yola çıkmadan önce alacakları basit önlemlerle kazaları büyük oranda önleyebileceklerine değiniyor. Otopratik ayrıca, araçların ve lastiklerin düzenli olarak uzmanlar tarafından bakıma alınmasının sürüş deneyimini emniyetli ve konforlu bir hale getireceğini belirtiyor.

Otopratik emniyetli sürüş için araç ve lastik bakımının ipuçlarını açıklıyor

Otopratik, araç sahiplerinin yolculuğa çıkmadan önce basit önlemlerle emniyetli bir sürüş gerçekleştirebileceklerini belirtiyor. Bununla birlikte lastiklere ve araca düzenli olarak bir uzman tarafından bakım yapılması da hem ürün ömrünü uzatıyor hem de emniyetli bir sürüş deneyimini güvence altına alıyor.

Araç sahiplerinin alması gereken önlemler:

Otopratik uzmanları ile gerçekleştirilen bakım ve işlemler:

Otopratik’ten bayramı serin geçirmek isteyenlere klima gazı kampanyası

Araç sahiplerine 360 derece hizmet sunan araç bakım merkezi Otopratik, Brisa’nın öncü lastik markaları Bridgestone ve Lassa ile Otopratik markalı akülerimüşterilerine sunuyor. Otopratik mağazalarında lastik, jant, akü, ön düzen bakımı, yağ değişimi, filtre değişimi, klima gazı dolumu, fren balata & disk değişimi, amortisör değişimi ve periyodik bakım gibi temel bakım hizmetleri de veriliyor. Aynı zamanda her araç marka/modeli için özelleştirilmiş çeşitli periyodik bakım paketleri de sunuluyor.

Bu hizmetleriyle araç sahiplerine hızlı ve profesyonel bir araç ve lastik bakım deneyimi sunan Otopratik, 21 Mayıs-31 Temmuz tarihleri arasında seçili mağazalarında klima gazı dolumu için araç sahiplerine indirim avantajları sunuyor. Kampanya hakkında detaylı bilgiye www.otopratik.com.tr adresinden ulaşmak mümkün.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER