© Halk Ulaşım 2021

KYMCO’dan ATV Çıkarması

Dünyanın önde gelen motosiklet markalarını ülkemizde başarıyla temsil eden Doğan Holding’e bağlı Doğan Trend Otomotiv, motosiklet ve ATV sınıfının dünyadaki en büyük temsilcilerinden KYMCO ile de Türkiye’nin en önemli motosiklet fuarında gövde gösterisi yaptı. Global çapta yılda 1 milyonun üzerinde scooter, motosiklet ve ATV üretimi gerçekleştiren dev marka 21-24 Nisan 2022 tarihleri arasında Motobike İstanbul Fuarı’nda yepyeni modelleri ile motosikletseverlerle buluşuyor. 9 farklı motosiklet modeliyle fuarda yer alan KYMCO, yalnızca scooter modelleri ile değil yepyeni ATV’leri ile de yoğun ilgi topladı.

Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen, motosiklet dünyasının scooter sınıfındaki en büyük isimlerinden KYMCO, 21-24 Nisan tarihleri arasında Motobike İstanbul 2022’de. 9 farklı scooter modeliyle Fuarda gövde gösterisi yapan KYMCO’nun geniş standında en çok ilgi çekenlerden bir tanesi de yepyeni ATV modeli MXU oldu.

Scooter’dan ATV’ye çeşitli modeller

Scooter dünyasının en büyük  markalarından bir tanesi olarak ön plana çıkan KYMCO, fuarda XTOWN, DOWNTOWN, LIKE 50, LIKE S 50, NEW LIKE 125, NEW PEOPLE S 200, DT X360, X CITING S 400 TCS, AK 550 gibi çok önemli ürünlerini motosikletseverlerle buluşturuyor. Ek olarak KYMCO, bu ilgi çekici scooter’ların yanında yeni MXU ATV Serisi ile de göz dolduruyor. Geometrik çizgilerle ve modern bir siluet ile dikkat çeken MXU serisi aynı zamanda güçlü bir duruş sergiliyor.

ATV’de iki farklı motor seçeneği

4 tekerlekli motosikletleriyle geçmişten günümüze fark yaratmayı başaran KYMCO, Motobike İstanbul’da yenilenen MXU serisini iki farklı motor seçeneği ile görücüye çıkartıyor.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER