darussafaka
İstanbul
DOLAR32.4524
EURO35.6516
ALTIN2326.2
MURAT UZUN

MURAT UZUN

Mail: halkulasim@gmail.com

TÜRKİYE TURLARI BAŞLIYOR

Halk Ulaşım Dergisi olarak her yıl düzenlediğimiz esnaf ziyaretleri bu yıl da başlıyor. 70 il ve birçok ilçeyi kapsayan turumuz, bu yıl sizlerle olabilmek adına yine yollarda. Edirne’den Kars’a, Sinop’dan Mersin’e her yerde ki esnafımızla sorunlara kalıcı çözümler adına yine beraber olacağız.

ESNAF GARANTİ İSTEDİ OLDU

Bu yıl esnafımızla buluşmadan mükemmel bir hediye gönderdik. Turumuz öncesi ele aldığımız garanti süreleri sayesinde şuan birçok firma çalışma içerisinde. Özellikle BMC, Temsa ve TCV en somut adımları gösteren markalarımız oldu. Türkiye’nin 3 büyük markası 3 yıl garanti ile esnafın yanında olduklarını gösterdiler. Dergimizi yayına hazırlarken gelen bir telefon sayesinde önümüzde ki günlerde Man firmamızın da esnafa garanti süreleri ile ilgili sürpriz bir açıklaması olacağını öğrendik. Esnafımız adına tüm bu markalara teşekkür ederiz.

İSTANBUL’DA ENGELLİ ERİŞİMİ

İstanbul’da engelli erişimi ile ilgili birçok düzenleme oldu. Halk otobüsleri ve İETT bu konu da büyük adımlar attı. Özellikle İETT peşpeşe yaptığı ihaleler ile filosunda önemli bir yenilik sağladı. Ayrıca İstanbul Otobüs A.Ş. ihaleleri ile de önemli derecede alçak tabanlı araç artık İstanbul yollarında. Fakat halk otobüsleri bu konuda da belki de en önemli fedakarlığı gösterdi. Devletten hiçbir destek görmeden filosunda ki yeni araçları dahi değiştirme yoluna gitti. Şuan da halk otobüslerinin de çoğunluğu bu değişimi sağladı ve birçoğu da araç beklemekte. Öyle bir yoğunluk oldu ki esnaf artık alacak araç bulamıyor. İşte bu yüzden halk otobüsü esnafı alkışlanmalı…

Burandan sorumlu kurum ve kuruluşlara seslenmek isterim. Bu esnafın fedakarlığına artık bir cevap vermelisiniz. Almadan veren bir esnaf karşınızda. Bu zaman kadar hiç destek göstermediğiniz bu aileye artık gerekli destekleri lütfen gösteriniz.

 

Murat UZUN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar