darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3804
EURO35.0318
ALTIN2325.8
GÖKSEL OVACIK

GÖKSEL OVACIK

Mail: goksel-ovacik@halkulasim.com

Yeni Dönem ve Yeni Bakış

30 Temmuz 2011 tarihinde yapılan ÖZULAŞ A.Ş genel kurulunda iki ekip olarak esnafımızın hizmetine talip olduk Hizmet yarışında kendimizi esnaf arkadaşlarımıza iyi anlatamadık ki bu görevi bize vermedi. Esnafımızın görüşlerine, düşüncelerine her zaman saygı duyduk. Bundan sonrada duyacağız ve bize verilen muhalefet görevini eksiksiz yerine getireceğiz.

Genel kurulumuz gayet seviyeli samimi sorunların konuşulduğu bir toplantı oldu. Esnaf katılımı daha fazla olmalıydı. Çünkü bu toplantılar bizi geleceğe taşıyacak, geleceğimizi şekillendirecek toplantılardır. Genel kurulu değerlendirirken bazı konuları es geçmek olmaz. Seçim döneminde haksızca yapılan dedikodu halinde söylentilerin yayılması bizleri oldukça üzmüştür. Bizlerin yeteneğimiz, becerimiz, çalışkanlığımız sorgulanması gerekirken başka türlü propaganda yapılması hiç hoş olmadı. Bu tür söylemler esnafımızı birleştirmez, geleceğimizi pekiştirmez. Bunlara dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum. Bazı şeyleri konuşurken bizlerin komşu olduğumuzu, yarın yine yüz yüze bakacağımızı unutmamak gerekir.

Bu dönemde yine işimizin başında olacağız. Genel kurul toplantısında da söyledim yeni yönetim sorunlarımızı çözer esnafımızın mağduriyeti önlenir ise bizler tebrik eder, ellerini sıkarız. Ancak tersi bir durumda elbette ki yapıcı olmak kaydı ile eleştirilerimizi yapacağız. Önerilerimizi sunmaya devam edeceğiz. Her zaman esnafımızın hizmetinde olacağız. Bize düşen ne olursa yapmaya hazırız.

Araç içerisinde nakit ücret toplamanın kalkması ile yeni bir dönem başladı. Bu arada İstanbul Kart satışında ciddi sıkıntı oluşması tam bir fiyasko oldu. Yolcularımız İstanbul Kart almak için saatlerce sırada bekledi. Kimisi zaman sorunu olduğu için kartını birkaç gün alamadı. Bu durumun daha önceden önlemi alınmalı idi. Özel halk otobüsü işletmecileri olarak bu sistemde ne kazanacağız bilmiyoruz. Bir yorum yapmak için henüz çok erken. En az 2 ay sonra bu sorunun cevabını alacağız. Bu arada dar bölge gelir havuzuna geçildi. Havuzun dağıtımı sorunsuz olmalıdır. Sistemi doğru koymak gerekir.

Tüm özel halk otobüsü camiamızın Ramazan Bayram'ını candan dileklerimle kutlarım. Kazasız, belasız bol kazançlar dilerim.

 

GÖKSEL OVACIK

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar