darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3484
EURO35.1321
ALTIN2303.2

Zorlu İşlerde Yüksek Performans

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zorlu İşlerde Yüksek Performans
Abone ol
Goodyear, makine operatörleri için saat başına düşen en uygun maliyetli lastiği sağlamak adına Off-The-Road (OTR) lastikleri geliştirmesinin yanı sıra,OTR uzmanlarının verdiği eğitim ile tüketicileri bilinçlendiriyor.

Doğru donanım ve basınç gibi kolayca fark edilen bakım tedbirlerinin yanı sıra, yükleme işleminin doğru yapılması arazideki tehlikelerin ortadan kaldırılmasını sağlıyor. Bu bilgiler Goodyear’ın OTR uzmanlarının verdiği eğitimin alt yapısını oluşturuyor. Eğitimin amacı ise OTR uzmanlarının operatörlerin işe en uygun lastikleri seçmesini ve bu lastikleri en iyi şekilde kullanmasını sağlamak.

Goodyear EMEA (Avrupa, Orta Doğu, Afrika) OTR Lastikleri’nden sorumlu yöneticisi Octavian Velcan, OTR lastiklerinin oldukça önemli bir finansal yatırım olduğunu belirterek, operatörlerin bu lastiklerden maksimum dayanıklılık ve en yüksek performansı elde etmelerinin çok önemli olduğunu belirtti. Velcan, “ OTR lastikleri çoğunlukla, taş ve maden ocağı, inşaat, atık tesisi gibi zor ve tehlikeli alanlarda kullanılır. Bu da demek oluyor ki lastiklerin zarar görmemesi için, diğer lastiklere oranla daha kapsamlı bakım önlemleri alınması oldukça önemli. Müşteri destek ekibimiz, operatörlerin lastiklerden en iyi performansı almasını sağlamaları ve herhangi bir sorun yaşamamaları için her zaman hattın diğer ucunda bekliyor” dedi.

Operatörün en düşük işletme maliyetini ve makineden de en iyi performansı alması için doğru lastiği seçmesi önem taşıyor. Bu da, yırtılma çarpma, çekiş, aşınma direnci, ısı üretimine dayanıklılık gibi çeşitli performans kriterlerleri arasındaki doğru dengeyi göz önünde bulundurmak anlamına geliyor.

Goodyear OTR Müşteri Ekibi’nin bir hafta süren eğitimleri, teorik ve uygulamalı sunumların yanı sıra alıştırmalar ve Lüksemburg OTR lastik ve döküm atölyelerini ziyareti kapsıyor. Eğitimler, doğru lastik seçiminin yanı sıra, ısı ve basınç ölçümü, montaj, doğru yükleme, şantiye bakımı ve makine bakımını kapsıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ramazan Bayramı’ndaki Seyahat HaritasıÖnceki Haber

Ramazan Bayramı’ndaki Seyahat Haritası

“Fuchs”2014 Volkswagen Grup Ödülü’ne Layık BulunduSonraki Haber

“Fuchs”2014 Volkswagen Grup Ödülü’ne Lay...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar