İstanbul
DOLAR32.5135
EURO34.8156
ALTIN2485.6

Zafer Bayramı’nda Klasik Otomobil Coşkusu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zafer Bayramı’nda Klasik Otomobil Coşkusu
Abone ol
İstanbul Ticaret Odası ve İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği (İKOD) 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 91’inci yıldönümü kutlamaları kapsamında renkli ve anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yaptı.

Mobil 1’in destek verdiği yarım yüzyılı devirmiş otomobiller, kutlamalar kapsamında, İstanbul Park Formula 1 Tesisleri'nde bir araya geldi. İstanbul Park’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamasının bu yıl ikincisini gerçekleştiren İKOD, etkinliğe Türkiye’deki tüm klasik otomobil tutkunlarını davet etti. İstanbul, Ankara ve İzmir başka olmak üzere çeşitli illerden İstanbul Park’a gelen 150 kadar klasik otomobil önce, piste gelen meraklılarla buluştu.

Türk bayrakları ve flamalarla süslenen Mobil 1’in destek verdiği klasik otomobiller daha sonra kontrollü bir şekilde 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Formula 1 Pisti İstanbul Park’ta zafer turu attı. Organizasyona İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili …. ile İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği Başkanı Serkan Okay'ın yanı sıra İTO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri de katıldı.

İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği Başkanı Serkan Okay ulusal bayram kutlamalarına önem verdiklerini söyledi: “30 Ağustos Zafer Turu’nu artık geleneksel bir hale getirmek istiyoruz. Geleneği sürdürebilmek için de klasik otomobillerimize gözümüz gibi bakmamız gerekiyor. Bu konuda en büyük yardımcımız Mobil 1. Çünkü, yarım asrı devirmiş her biri çok değerli klasik otomobillerimizin motorları Mobil 1 sentetik motor yağlarına emanet. Mobil 1 üstün özellikleriyle klasik otomobillerin motor ömrünün uzamasına katkıda bulunuyor ”

Yarım asrı devirmiş motorları Mobil 1 sentetik motor yağları ile korunan birbirinden değerli klasik otomobiller, İstanbul Park’taki zafer turunun ardından Maltepe’deki Çameli mevkiinde yeniden bir araya geldi. Burada sergilenen klasik otomobiller meraklıları tarafından büyük ilgi gördü. Konvoy daha sonra sahil yolundan Kadıköy’e doğru hareket etti. Klasik otomobiller yol boyunca vatandaşların alkış ve sevgi gösterileriyle karşılandı. Bayramın coşkusunu yaşayan çok sayıda kişi anılarında saklamak üzere klasik otomobillerin bol bol fotoğrafını çekti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Eroğlu, Hac Kafilesini UğurladıÖnceki Haber

Başkan Eroğlu, Hac Kafilesini Uğurladı

BP Ve Turkcell’den 25 TL Yakıt Hediye”Sonraki Haber

BP Ve Turkcell’den 25 TL Yakıt Hediye”

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar