darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3381
EURO35.1812
ALTIN2241.4

Zabıta’dan Servis Şoförlerine Seminer

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zabıta’dan Servis Şoförlerine Seminer
Abone ol
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı Zabıta Trafik Şube Müdürlüğü öğrenci servis şoförlerine yönelik seminer düzenledi. Kazaların meydana geliş şeklinin sinevizyonla izlettirildiği seminerde sürücülerden uykusuz ve yorgun araç kullanmamaları yönünde önemli uyarılarda bulundu.

2014 -2015 eğitim yılının başlamasıyla birlikte öğrenci servis şoförlerinin karıştığı kazaları sıfıra indirmek amacıyla düzenlenen seminer Büyükşehir Belediyesi  Şair Nabi Kültür Merkezinde yapıldı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün de destek verdiği seminer’e Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mehmet Burak Küçük, Eğitim Uzmanı Mehmet Sarmış, Trafik Denetleme Şube Müdürü Dr. Yavuz Özbaran, Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Karakeçili, Öğrenci Servisi firma yöneticileri ve şoförleri katıldı.

Eğitim Uzmanı Mehmet Sarmış ile Trafik Denetleme Şube Müdürü Dr. Yavuz Özbaran’ın konuşmacı olarak katıldığı seminerde katılımcılara sürücü hatalarından kaynaklanan trafik kazaları sinevizyon gösterisi ile izlettirildi. Seminerde konuşan Eğitim Uzmanı Mehmet Sarmış ile Trafik denetleme Şube Müdürü Dr. Yavuz Özbaran kazaların önüne çekmek için sürücülerden trafik kurallarına uymalar istedi.

Trafik denetleme Şube Müdürü Dr. Yavuz Özbaran, “dikkatsizliğin yanı sıra uykusuzluk ve yorgunluğun kazalara sebebiyet veren faktörlerin başında geldiğini söyledi. Şoförlerden 8 saatten fazla araç kullanmamalarını öneren Özbaran servis firma yetkililerinden de şoförlere hızlı araç kullandırmamalarını istedi.”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Trafik Şube Müdürü Adnan Okan “ Belediye olarak temel hedefimiz taşıma hizmeti veren öğrenci servislerinin daha iyi hizmet verebilmesini sağlamak amacıyla bu semineri organize ettik. Bu tür eğitici faaliyetlerimiz devam edecek” dedi.

Seminer’in sonunda konuşmacı olarak katılanlara birer plaket verildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İzmir`in Trafiğine Yeni SolukÖnceki Haber

İzmir`in Trafiğine Yeni Soluk

Brisa, ‘Ulusal Şampiyon’ İlan EdildiSonraki Haber

Brisa, ‘Ulusal Şampiyon’ İlan Edildi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar