İstanbul
DOLAR32.5851
EURO34.751
ALTIN2491.3

Yüksek Tonajlı Araçlar Kontrol Edilecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yüksek Tonajlı Araçlar Kontrol Edilecek
Abone ol
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kent içinde ağır tonajlı araçlar için uygulamaya başlayacaklarını belirtti. Şehirler arası yollarda uygulanan kontrollerin kent merkezinde de yapılacağını aktaran Cahan, bu yöntemle kent içinde yolların bozulmamasını sağlayacaklarını bildirdi.

Uşak’ta bütün yollarda zamanla hiçbir sorunun kalmayacağını aktaran Cahan, " İlimizde her mahallede ve her sokakta yollar ile ilgili ciddi çalışmalarımız olacak. Zamanla kentimizde yollarımız ile ilgili hiçbir sıkıntı kalmayacak. Biz bu çalışmaları yaparken artık kentin bir daha yollarının bozulmamasını düşünerek de yapacağız. Bunun için ne gerekiyorsa önlemleri alacağız. Yüksek tonajlı araçların denetimi de bu kapsamda hayata geçecek” dedi. Kentte araçların haddinden fazla yük ile bulunmalarının yollara zarar verdiğinin altını çizen Cahan, uzun vadeli ve sağlıklı yollar için denetimin gerekli olduğuna dikkat çekti. Kentte bu tür uygulamaların artacağını dile getiren Cahan, " Yıllarca hep yollar ile ilgili şikayetleri duymuşsuzdur. Bu şikayetlerin birçok faktörü mevcuttur. Her ne kadar yollar düzenlenecek ve yeniden yapılacak olsa da aksayan yönler sona ermezse başa dönülmüş olunur. Bu nedenle ilimizde bir daha yol sıkıntısı konuşulmasın diye çalışmaları planlayacağız” ifadesini kullandı.

Hedefimiz sorunsuz yollar

Uşak’ta yollar konusunda hiçbir sıkıntının kalmayacağını ve kısa vadede çözümler için çalışmaların başlayacağını ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " İlimizde kentimiz için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. İlimizin sorunlarını bilen bir yönetimiz. Vatandaşlarımız ile de sürekli temas halindeyiz. Bu sayede kent için beklentileri bizzat kentin sahiplerinden dinleyerek çözüme kavuşturuyoruz. İşte bu görüşmelerimizden çıkardığımız sonuçları kısa zamanda projelendiriyoruz. Biz vatandaşlarımızın düşüncelerini de kattığımızda kentte bozulan yollar ile ilgili sıkıntıların olduğunu biliyorduk. Her ne kadar belediye olarak kısa sürede yollar ile ilgili hiçbir sorun kalmayacak olsa da tedbirler alınmadığı takdirde sıkıntılar her zaman tekrarlayacak. Bu durumda bizde bir dizi önlemler alacağız. Bu konuda ilk adımı ise yüksek tonajlı araçların kontrolü ile başlayacağız. Bu tür araçlar yollarımıza ciddi sıkıntılar vermektedir. Bu nedenle denetimleri de gereklidir. Denetimlerimiz ile kent içinde tonajlı araçların kontrolünü sağlamış olacağız. Buna benzer çalışmalar ile yollarımızın hiçbir sıkıntısı kalmayacak” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yüksek Hızlı Trene Entegre Otobüs Seferlerini BelirlediÖnceki Haber

Yüksek Hızlı Trene Entegre Otobüs Seferl...

Bayramda Müşterilerinin Ve Yolcuların YanındaSonraki Haber

Bayramda Müşterilerinin Ve Yolcuların Ya...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar