darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3484
EURO35.1321
ALTIN2303.2

Yolculara ‘Mavi Bagaj’da Avantajlı Bir Dünya

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yolculara ‘Mavi Bagaj’da Avantajlı Bir Dünya
Abone ol
Ulaştırma sektörünün öncü firması Kâmil Koç, sektöründe bir ilk olan ‘Mavi Bagaj’ avantajlar platformu ile gıdadan eğlenceye, eğitimden alışverişe, Türkiye’nin önde gelen birçok markasında avantajlı bir dünyanın kapılarını yolcularına açıyor. ‘Mavi Bagaj’la birlikte Kamil Koç, yolcularına yılda yaklaşık 8 Milyon TL’lik fayda sunmayı hedefliyor.

Ulaştırma sektörünün öncü firması Kâmil Koç, konforlu ve güvenli bir yolculuğun yanı sıra, yolcularına sağladığı avantajlara ‘Mavi Bagaj’  platformu ile yenisini ekliyor. Mavi Bagaj, Kâmil Koç yolcuları ve YOLKART sahipleri için gıdadan eğlenceye, eğitimden alışverişe, Türkiye’nin önde gelen birçok markasında cazip indirim ve fırsatlar sunuyor. Mavi Bagaj avantajlar platformunda ilk ay Sbarro, Popeyes, Arby’s  restoranları; Network, Fabrika ve Divarese markalarının online siteleri, English Time Dil Okulları şubeleri ve cicek.com internet sitesi yer alıyor. Bu özel fırsat ve indirimlerden Kâmil Koç YOLKART sahipleri biriken puanlarıyla veya kampanya döneminde Kamil Koç’tan bilet satın alanlar sahip olacakları fırsat kodları ile yararlanabilecekler.

“Mavi Bagaj” Platformu sektörümüz için bir ilk

Sektörde bir ilk olan Mavi Bagaj Platformu ile ilgili Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Kemal Erdoğan: “Mavi Bagaj ile sektörümüzde yolcularımız için yine bir ilki gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yolcularımıza her zaman kaliteli, konforlu ve güler yüzlü hizmet sunmayı ilke edinmiş bir firma olarak, sadece seyahatleri sırasında değil günlük yaşamlarında da yolcularımızın yanında olmayı amaçlıyoruz. Bu amaçla Türkiye’nin önde gelen markalarıyla işbirliği yaparak yolcularımıza seyahat dışında da çeşitli ayrıcalıklar sunalım istedik ve ilk ay için sekiz markayla Mavi Bagaj’ı yolcularımızın hizmetine sunduk. Mavi Bagaj ile ilk ay için yolcularımıza yaklaşık yarım milyon TL’lik bir fayda sağlamayı hedefliyoruz. Bu rakamın bir yıl sonunda ise yaklaşık 8 milyon TL olmasını öngörüyoruz “ dedi.

Fırsatlardan yararlanmak için Mavi Bagaj Fırsat Kodu yeterli

Kamil Koç’un bilet aldıkça puan kazandıran sadakat programı YOLKART sahipleri kartlarına tanımlı onaylı cep telefonu numarasından “KKOC” boşluk “FIRSAT” yazıp 5564’e kısa mesaj atarak telefona gelen fırsat koduyla avantajlardan faydalanabiliyor.  Yolcular ayrıca kampanya döneminde alacakları Kâmil Koç biletinin üzerindeki Mavi Bagaj Fırsat Kodu ile fırsatlardan yararlanabilecekler. Fırsat kodunun ilgili markadan yapılacak alışverişlerde satış yetkilisine iletilmesi veya online alışveriş sitelerinden yapılacak olan alışverişlerde belirlenen alana girilmesi fırsatlardan yararlanmak için yeterli olacak. Mavi Bagaj hakkında detaylı bilgiye www.kamilkoc.com.tr/mavibagaj adresinden ulaşılabilir.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GO Yakıt Adana İstasyonu AçıldıÖnceki Haber

GO Yakıt Adana İstasyonu Açıldı

Kar Kış Dinlemeyen Lastiğe, Soğuk İşlemeyen Hediye!Sonraki Haber

Kar Kış Dinlemeyen Lastiğe, Soğuk İşleme...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar