İstanbul
DOLAR32.4856
EURO34.9653
ALTIN2436.1

Yılın En Başarılı Genel Müdürü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yılın En Başarılı Genel Müdürü
Abone ol
Kamu Görevlileri Çalışanları Derneği (Kamu-Der) tarafından geleneksel olarak verilen başarı ödülleri sahiplerini buldu. Yapılan anket ve değerlendirmeler sonucunda DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal "yılın en başarılı genel müdürü” seçildi.

Ankara`da düzenlenen 5. Geleneksel Ödül Töreni’nde bir konuşma yapan Kamu-Der Genel Başkanı Cevdet Baştuğ, ödüle layık görülen isimleri, derneğin internet sitesinde vatandaşlardan gelen e-maillerdeki tercihler ile seçici kurulun belirlediği isimler arasından belirlediklerini kaydetti.

Genel Müdürümüz Orhan Birdal, Adıyaman Havalimanı yeni terminalinin açılışı nedeni ile ödül törenine katılamadı. Genel Müdürümüz adına ödülü alan Genel Müdür Yardımcımız Mehmet Ateş, törende DHMİ`yi tanıtan ve kurumsal başarıları özetleyen bir konuşma yaptı. Ateş,  “Genel Müdürümüze layık görülen bu ödül kuruluşumuz için onur verici. Kamu-Der`in, anket ve seçici kurul değerlendirmesine dayalı ödül belirleme yöntemi, bu ödülü daha da prestijli hale getiriyor” dedi.

BİRDAL:"BU ÖDÜL SADECE BENİM DEĞİL, TÜM EKİP ARKADAŞLARIMIN"

Kamu-Der tarafından yılın en başarılı genel müdürü seçilen Orhan Birdal; yaptığı açıklamada duygularını şöyle dile getirdi:

“Devlet Hava Meydanları İşletmesini son on yılda başarının zirvesine taşıyan, ulusal ve küresel bazda önemli bir marka haline getiren büyük projelerimiz hızla devam ediyor. Yaz aylarında Kastamonu, Bingöl ve Şırnak Havalimanları Başbakanımız tarafından hizmete açıldı. Diyarbakır Havalimanı yeni terminal binasının temeli atıldı. Adıyaman’a kazandırılan muhteşem Terminalin açılışı Başbakanımızca yapıldı, genişletilen pist hizmete verildi. Yıl içinde benzer büyük tesislerin açılışları da gerçekleştirilecek. Bu yoğun program nedeniyle, Kamu-Der’in ödül törenine katılamadım.

Kamu-Der ve benzer birçok kuruluşun büyük bir kadirşinaslıkla DHMİ’YE layık gördüğü ödüllerin arka planında böyle büyük projeler bulunuyor. Bu büyük başarılar sayesinde HAVA YOLU HALKIN YOLU oluyor, Başbakanımızın ‘Türkiye’de uçmayan vatandaşımız kalmayacak’ direktifi yerine getiriliyor.

Kamu-Der’in bu ödülü sadece benim değil,  Devlet Hava Meydanları İşletmesinde çalışan tüm ekip arkadaşlarımındır. Bizi bu ödüle layık görenlere teşekkür ediyorum.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bisikletini Park Et Metro İle Devam EtÖnceki Haber

Bisikletini Park Et Metro İle Devam Et

Yeni Vatmanlar Eğitime BaşladıSonraki Haber

Yeni Vatmanlar Eğitime Başladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar