İstanbul
DOLAR32.5058
EURO34.978
ALTIN2429.8

Yeni Vatmanlar Eğitime Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni Vatmanlar Eğitime Başladı
Abone ol
Gaziantep’te Raylı Sistem üçüncü etabında hizmet verecek vatmanların teorik ve pratik eğitimleri başladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Settar Çanlıoğlu, Ulaşım ve Raylı Sistem Daire Başkan Vekili Ömer Yalım, GAMEK (Gaziantep Meslek Edindirme Kursları) Genel Koordinatörü Ramazan Dündar’ın konuşmacı olarak katıldıkları eğitim 09 Eylül - 28 Aralık 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Ulaşım ve Raylı Sistem Daire Başkan Vekili Ömer Yalım, ’’Büyükşehir Belediyemiz tarafından kentimize kazandırılan Raylı Sistemin 3. Etabının çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Diğer etaplarda olduğu gibi İbrahimli 3. Etabında da vatandaşlarımıza kaliteli, konforlu ve çağdaş ulaşım hizmeti sunmaya devam edeceğiz.  Bu kapsamda tramvaylarımızda hizmet verecek olan vatman adaylarımızın teorik ve pratik eğitimine bugün itibarı ile başladık. Belediyemizin vatandaşla birebir temas eden birimlerinin başında gelen ulaşımın olmazsa olmazları kaliteli ekipman ve kaliteli personeldir” dedi.

Yeni vatman adaylarına her birinin belediyenin yüzünü temsil ettiğini hatırlatan Ömer Yalım, “300 canı emanet edeceğimiz siz değerli arkadaşlarımızın vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinden sorumlu olduğunuzu unutmamanızı, dolayısıyla eğitimlere bu hassasiyetle katılmanızı bekliyorum’’ diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Settar Çanlıoğlu da yaptığı konuşmada ‘’Bizler Gaziantep halkına hizmet vermek için varız, sizler de artık bizim bulunduğumuz ailenin birer ferdisiniz. Sizinle birlikte Gaziantep halkına daha iyi hizmet vermeye devam edeceğiz’’ dedi.

GAMEK (Gaziantep Meslek Edindirme Kursları) Genel Koordinatörü Ramazan Dündar, GAMEK olarak Büyükşehir Belediyesi’ne sundukları eğitim desteklerine bir yenisini eklediklerini söyledi.

Dündar, ‘Vatman eğitimleri kapsamında aday vatmanlara davranış ve iletişim eğitimleri başta olmak üzere sağlıklı bir ilişki tesisi için GAMEK eğitmenleri tarafından 16 hafta boyunca program uygulayacaklarını’ belirtti.

Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Toplantı Salonu’nda başlayan ve toplam 16 hafta sürecek olan eğitimlere 16’sı bayan olmak üzere 60 vatman adayı katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yılın En Başarılı Genel MüdürüÖnceki Haber

Yılın En Başarılı Genel Müdürü

Sektöründe En Fazla Üretim Yapan ŞirketiSonraki Haber

Sektöründe En Fazla Üretim Yapan Şirketi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar