darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3313
EURO35.0803
ALTIN2298.7

Yeni Proton Prevé HB

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni Proton Prevé HB
Abone ol
Proton C segmentinde konumlandıracağı yeni Hatcback modelini tanıtmaya hazırlanıyor.

Proton şirket yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre yeni Hatchback' in tanıtımı 2013 yılı sonu itibariyle yapılması düşünülüyor. Malezya iç pazarına 2013 yılı ikinci yarısı içerisinde sunulması planlanan yeni Hatchback' in başta Avrupa ve Asya olmak üzere Proton'nun tüm global pazarlarına eş zamanlı olarak lanse edilmesi hedefleniyor.

Proton Türkiye Satış Pazarlama Genel Müdürü Mehmet BABÜR yapmış olduğu açıklamada yeni Proton Prevé Hatchback'i Türkiye'deki ve aynı zamanda Avrupa'daki tüm C segmenti binek otomobil kullanıcılarının ortak beklentilerini karşılayacak nitelikte tasarlanmış global yenilikçi bir otomobil olarak nitelendiriyor ve özellikle 2014 yılı itibariyle satış hedeflerinin yeni Proton modellerinin mevcut ürün gamına katılması ile beraber hızlı bir artış göstereceğini vurguluyor.

Uluslar arası kabul gören ANCAP standartlarının tamamını yakalayan Preve Sedan modeli gibi yeni Preve Hatchback modeli de tamamen uluslar arası kabul gören güvenlik ve kalite standartlarından ödün verilmeden tasarlandı.

Efsanevi Lotus mühendisliği ruhunun kendini hissettirdiği Proton'nun C segmenti yeni Hatchback modeli Proton Prevé Hatchback’de 1.6 litre (CFE) turbo beslemeli 138 HP’lik 205 NM tork üreten benzinli DOHC motor, EBD-elektronik fren gücü dağılımı ayrıca standart olarak 7 ileri direksiyondan kumandalı, F1 şanzıman ve Start&Stop düğmesi sayesinde anahtarsız motor çalıştırma özelliğinin yanı sıra ön farlar led teknolojisiyle estetik görünüm sağlıyor ve dikiz aynalarında konumlandırılmış sinyal lambaları sürüş esnasında farkedilebilirliği arttırıyor. High-line serisinde opsiyonel olarak ısıtmalı soğutmalı deri koltuk seçeneğini de sunulan Proton Prevé Hatchback aynı zamanda sedan modelinde de olduğu gibi segmentinde ilklerden olan 4G özelliğine de sahip.

Proton’dan İnovasyan Atağı: 4G Teknolojili Otomobil

4G teknolojisine sahip olarak üretilen yeni Proton Preve; gelişmiş navigasyon sistemi, internet üzerinden araç takibi, güvenlik açısından araç içinde bluetooth bağlantılı görüntülü görüşme, ön konsolda LCD ekran gibi özelliklere sahiptir.

4G özellikli otomobil kullanıcıları; istedikleri noktadan lokal tabanlı çalışan internet servisleri aracılığı ile araçlarını güvenlik açısından tekerlek ve direksiyondan gelen sinyaller doğrultusunda aktif olarak takip edebilecekler. Uzaktan gerçek zamanlı araç tanımlama, güvenlik ve lokasyon tabanlı hizmetler gibi uygulamalar ise Prevé’nin teknolojide ayrışmanın göstergesi olan özelliklerini oluşturuyor.

Lotus Mühendisliği İle Üstün Yol Tutuş

EBD-elektronik fren gücü dağılımı ile kayma eğilimindeki tekerleğe daha az güç vererek güvenlik unsurlarını ön plana çıkaran Proton Prevé üstün sürüş hâkimiyeti sağlayarak güvenli yol tutuşta rakiplerine Lotus mühendisliği ile fark yaratıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Küçük Otobüste Yeni OyuncuÖnceki Haber

Küçük Otobüste Yeni Oyuncu

Amiraller Metro FilosundaSonraki Haber

Amiraller Metro Filosunda

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar