darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3677
EURO34.9763
ALTIN2325.0

Yeni Nesil Porsche Panamera Michelin’i Seçti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni Nesil Porsche Panamera Michelin’i Seçti
Abone ol
Yeni nesil Porsche Panamera, bütün dünyada dayanıklılığı ile bilinen 3 ayrı gamda Michelin lastiğiyle donatılacak. Michelin’in bütün sürüş koşullarında müşterilerinin beklentilerini karşılamayı hedefleyen ve ‘Total Performance’ stratejisiyle üretilen lastikleri, yeni nesil Porsche Panamera’da kullanılacak.

Sürücülerin temel beklentisi olan yakıt tüketiminin azaltılması ve uzun ömrün sağlanması hedefiyle tasarımlarını geliştiren Michelin,Yeni nesil Porsche Panamera için her koşula uyum sağlayacak 3 farklı yüksek performanslı lastik geliştirdi. Temmuz 2013 ticari lansmanından itibaren, yeni Porsche Panamera serisi tüm dünyada Michelin lastikleri ile donatılmış olacak.

Michelin ekipleri ve Porsche mühendisleri tarafından 2,5 yıl süren iş geliştirme çalışmaları sonucunda geliştirilen her iklim  ve kullanım koşuluna uygun Michelin lastikleri, üstün performans gösterecek şekilde tasarlandı. Her koşulda güvenliği ön plana çıkaran Michelin’in Porsche Panamera için özel olarak tasarladığı; Michelin Pilot Super Sport, Michelin Pilot Alpin 4 ve özellikle Kuzey Amerika pazarı için üretilen Michelin Pilot Sport All Season Plus lastikleri sürücülere yüksek performanslı bir sürüş keyfi sunuyor.

3 ayrı gamda her iklim ve yol koşuluna uygun Michelin lastikleri

MICHELIN Pilot Super Sport: Müşterilerinin bütün beklentilerini karşılayacak şekilde tasarlanan MICHELIN Pilot Super Sport, Michelin’in 4 ebatta onaylı ve ultra yüksek performanslı lastiktir. Michelin Pilot Süper Sport, üç eşsiz teknolojinin kombinasyonundan oluşuyor.

·         Yüksek çekiş ve düşük ağırlık özelliğiyle, hız ne olursa olsun kuvvetlerin daha lastik üzerinde homojen  dağılımını  sağlayanAramid Kuşak teknolojisi.

·         Farklı kauçuk bileşimi ve özel deseniyle, ıslak zeminde yol tutuşunu geliştirmesini sağlayan Bi-Compound teknolojisi.

Keskin virajlarda bile yol ile temas eden yüzey alanını sabit tutarak aracın mükemmel bir şekilde kontrolünü sağlayan Değişken Temas Yüzeyi  2.0 teknolojisi.

MICHELIN Pilot Alpin: Michelin’in kış yollarında etkili çekiş için, tabanı yeni bir çalışma ile derin kesiklerle tasarlanmış lastiğidir. Michelin Pilot Alpin 4 lastiği,  Ridge-n-Flex tasarımıyla daha fazla sürüş hassasiyeti sağlayan StabiliGrip deseni ve buzda,  karda, soğuk havada, ıslak yollarda daha etkili tutuş için soğuk hava koşullarında dahi esnekliğini koruyan HelioCompound 3Gbirleşimiyle sürücüye güvenli ve yüksek performanslı bir deneyim sunar.

 

MICHELIN Pilot Sport All Season Plus ile kış koşullarında bile mükemmel tutuş

Michelin’in Kuzey Amerika pazarı için geliştirilmiş ve her türlü hava koşulunda sürekli performans sağlayan lastiği MICHELIN Pilot Sport All Season Plus, kış koşullarında bile kuru zemindeki gibi mükemmel tutuş sağlayan TriFüsion™ sırt desenine sahiptir. Michelin Pilot Sport All Season Plus, MaxTouch Construction™ teknolojisiyle yüksek performans ve uzun ömürlülük sunuyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Pegasus ile Sabre Uzun Vadeli Anlaşma İmzaladıÖnceki Haber

Pegasus ile Sabre Uzun Vadeli Anlaşma İm...

TomTom Castrol ile İşbirliğine Giriyor!Sonraki Haber

TomTom Castrol ile İşbirliğine Giriyor!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar