İstanbul
DOLAR32.5594
EURO34.8861
ALTIN2427.6

Yeni Ford Cargo 1846T 56 Şehirde 60 Bin Kişiyle Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni Ford Cargo 1846T 56 Şehirde 60 Bin Kişiyle Buluştu
Abone ol
One Ford stratejisinin ağır ticari araç sınıfındaki uygulaması doğrultusunda küresel pazar için geliştirilen Ford Cargo 1846T, Türkiye tanıtım turunu 62 günde tamamladı. Satışa sunulduğu tüm pazarların standartlarına uygun olarak Türk mühendisleri tarafından geliştirilen çekici, yurtiçi ve uluslararası taşımacılık yapan müşterilerin beğenisini kazandı.

Türkiye’nin 11 yıldır aralıksız pazar lideri ve en çok satılan markası Ford, İnönü Fabrikası’nda küresel pazar için ürettiği Yeni Ford Cargo 1846T çekiciyi; Türkiye’nin dört bir yanında, 56 ilde, 86 noktada tanıttı. 5 sınır kapısı ve 7 limanda da tanıtım etkinliğinin yapıldığı turda 13 bin kilometre yol kat edildi, Yeni Ford Cargo 1846T çekici 60 bin kişiyle buluştu.

62 gün süren tanıtım turunda;  akaryakıt, konteyner, tenteli treylerler ile yeni Ford Cargo 1846T çekiciler müşterilere sunuldu. Otokar’ın Türkiye tanıtım turu için özel olarak ürettiği alüminyum akaryakıt tankeri, yeni yönetmeliğe uygun deveboynu konteyner taşıyıcı treyler ve hafif tenteli treyleri ile 1846T çekicilerin uluslararası ve yurtiçi tüm sektörlere yönelik çözümleri tanıtıldı.

Tanıtım noktalarında Lordlar Kamarası çadırı kurularak Ford Trucks bayileri ev sahipliğinde müşteri davetleri düzenlendi. Taşıyıcı birlikleri, kooperatifler, sınır kapıları, limanlar, filo müşterileri, fikir liderleri ziyaretleriyle de tanıtım yapıldı. Etkinlik noktalarına kurulan langırt, penaltı atışı, cut-out fotoğraf panosu uygulamaları ile de katılımcıların eğlenceli vakit  geçirmesi sağlandı ve çeşitli hediyeler verildi. Katılımcılar, Emniyet Kemeri Simülatörü ile saatte 30 km. hızla giderken devrilen bir aracın etkisini deneyimledi.

Opet ve İş Bankası; iş ortağı olarak tanıtım turu boyunca etkinliklere destek verdi. Akaryakıtlarını Opet Otobil ile alan çekicilerin tur boyunca kat ettikleri kilometre ve tükettikleri yakıt miktarı da düzenli olarak sistem üzerinden izlendi. Tüm Ford Cargo araçlarda standart olarak sunulan Opet Otobil ile çekicilerin akaryakıtları Opet istasyonlarından ücret ödemeden alınabiliyor ve firmaya online fatura edilebiliyor. Opet Otobil aracılığıyla yakıt alımlarında ayrıca yakıt dolumlarının tarihleri, istasyonları ve miktarları web sitesi üzerinden incelenebiliyor.

Yüksek performans ve düşük yakıt tüketimi bir arada

Satışa sunulduğu tüm pazarların standartlarına uygun olarak Türk mühendisleri tarafından geliştirilen Ford Cargo 1846T çekici, yurtiçi ya da uluslararası taşımacılık yapan müşterilerin beklentilerine uygun olarak; Ford Cargo’nun DNA’sında yer alan güç, konfor, verimlilik ve dayanıklılık gibi özelliklere sahip. 460 PS/2100 Nm motor gücü ile sınıfındaki en rekabetçi güç ve torku düşük devirlerden itibaren sunan Ford Cargo 1846T, yüksek performans ve düşük yakıt tüketiminin konforunu da bir arada yaşatıyor. Binek araç rahatlığındaki manuel şanzımanı ve debriyajsız otomatik şanzıman opsiyonu ile ön plana çıkan çekici, lüks binek araçlarda kullanılan ESP, yokuş kalkış desteği, klima gibi donanımları standart hale getirerek, ağır ticari araç sektöründeki rakiplerinden ayrılıyor. Büyük lojistik firmalarının ihtiyaçları düşünülerek geliştirilen yeni Ford Cargo 1846T, filo yönetim sistemlerine uyumlu altyapısı ve opsiyonel sunulan Filobil sistemi ile filoların verimli yönetimi için gerekli donanımı da müşterilerine sunuyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Honeywell Öğretmenleri Uzay Kampı”na KatıldıÖnceki Haber

“Honeywell Öğretmenleri Uzay Kampı”na Ka...

Pegasus Hizmetlerini 3 Yeni Ödülle Taçlandırdı‏Sonraki Haber

Pegasus Hizmetlerini 3 Yeni Ödülle Taçla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar