İstanbul
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Yeni Devlet Hastanesi’nin Girişleri Düzenleniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni Devlet Hastanesi’nin Girişleri Düzenleniyor
Abone ol
Kent içi ulaşımı rahatlatmak için birçok projeye imza atan Malatya Belediyesi, şehrin batı girişinde sürdürülen düzenlemeler kapsamında çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Yapımı büyük oranda tamamlanan ve yakın bir zamanda açılışı yapılacak olan yeni Devlet Hastanesi’nin hizmete girmesiyle birlikte bölgede yaşanacak trafik yoğunluğunu azaltmak için bir takım çalışmalar yapan Malatya Belediyesi tarafından hastanenin Çevre Yolu girişinde önemli düzenlemeler yapılıyor.

Teravih Namazı sonrası inceleme gezilerine devam eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır burada yapılan çalışmalarla ilgili olarak, incelemelerde bulunup, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yeni Devlet Hastanesi’nin hizmete girmesiyle birlikte oluşacak trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla projeler geliştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yol genişletme ve düzenleme yapılması için bazı alanların Sağlık Bakanlığı tarafından Belediye’ye devredildiğini söyledi.

Hastaneye yaya ve araç giriş çıkışları kolay olacak

Hastane önünde araçlar için düzenleme yapacaklarını belirten Başkan Çakır, mevcut yoldan 20 metre içeriye alacakları bu alanın 350 metre uzunluğunda olacağını söyledi.

Başkan Çakır, “Otobüs durakları ve benzeri toplu araçlar için cep parklar oluşturuyoruz. Yapacağımız bu çalışma hem trafiği rahatlatacak, hem de hastaneye yaya ve araç giriş çıkışlarını kolaylaştıracak. Projeye göre şu an perde duvarlar bitti, dolgular yapılıyor” dedi.

Hastane bağlantı yolları genişletilerek düzenleniyor

Yeni Devlet Hastanesi’nin bağlantı yollarının da projelendirildiğini belirten Başkan Çakır, “Buradaki trafik yoğunluğunu hesap ederek düzenlemeler yapıyoruz. Hastane arkasında bir caddemiz var. Biz bu caddemizi de imar planı çerçevesinde genişletmek istiyoruz. Söz konusu caddeyle ilgili gerekli yazışmaları yaptık. Bu caddemizi de yaparsak hastanemize gidiş gelişler daha da kolay olacak” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Teleferik İçin Ağaç NakliÖnceki Haber

Teleferik İçin Ağaç Nakli

Bu Otobüsler Engellilere De Hizmet VeriyorSonraki Haber

Bu Otobüsler Engellilere De Hizmet Veriy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar