İstanbul
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Yeni AVIA D150 Avrupa İle Aynı Anda Türkiye’de

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni AVIA D150 Avrupa İle Aynı Anda Türkiye’de
Abone ol
AVIA yeni 15 ton' luk kamyonu D150' yi Avrupa ve Türkiye'de aynı anda tanıtmaya hazırlanıyor.

1967’den beri Avrupa’nın en önemli otomotiv üretim merkezlerinden biri olan Çek Cumhuriyeti’nde üretilen AVIA kamyonları, Ulucar Otomotiv güvencesi ile Türkiye yollarını aşındırmaya devam ediyor.

Bayi ve servis ağlarını sürekli genişleterek AVIA’ yı şehir içi ve şehir dışı dağıtım grubunda liderliğe taşımaya devam eden Ulucar Otomotiv, AVIA' nın tanıtımını yapmaya hazırlandığı yeni 15 tonluk kamyonu D150 modelinin  Avrupa ile aynı anda ülkemiz pazarına sunulması için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Ulubaşlar Holding Satış ve  Pazarlama Genel Müdürü Mehmet Babür, yaptığı açıklama ile; “2013-2014 yılı hedef planlarının giderek büyüdüğünü ve AVIA' nın 15 tonluk yeni D150 modelinin mevcut satışlara büyük bir ivme kazandıracağını” belirtti.

Kategorisinde  7.5, 10 ve 12 Ton olmak üzere 3 farklı tonajda yataklı, yataksız ve körüklü olmak üzere 5 tip şase seçeneği bulunmakla beraber şase yapısıyla da sınıfının en dayanıklı kamyon  markalarından biri olan AVIA havalı koltuk, ABS ve klima donanımları ile ev konforunda şehir içi ya da şehirler arası seyahat yapma olanağı sunmaya devam etmektedir.

Ulubaşlar Holding bünyesindeki Ulucar Otomotiv’in  Türkiye distribütörlüğünde ülkemizin yol şartlarına uygun olma niteliği ile özel olarak dizayn edilen AVIA Avrupa’ nın önde gelen diğer kamyon üreticilerinin de kullanmakta olduğu Albion dingillerini kullanmaktadır. Güçlü ve uzun ömürlü Euro5 emisyon seviyesinde cummins motora, Wabco fren sistemi ve ZF şanzımana sahip olan AVIA kamyonlarının zorlu koşullarda kullanım için 4x4 versiyonu da bulunmaktadır.

Garanti Ve Yol Yardım
Türkiye genelinde geçerli olmak üzere ücretsiz 7/24 Yol Yardımı ve Mobil Servis Hizmeti imkânları ile birlikte periyodik bakımlarda hesaplı fiyatlamalar, uygun ve yaygın yedek parça seçenekleri sunan AVIA 3 yıl sınırsız km ve 8 yıllık paslanmazlık garantili olup tüm modellerinde %15 yakıt tasarrufu sağlamaktadır.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uçan Bisiklet Hayali Gerçeğe DönüştüÖnceki Haber

Uçan Bisiklet Hayali Gerçeğe Dönüştü

Starpet Verimli Tüketim HareketiSonraki Haber

Starpet Verimli Tüketim Hareketi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar