İstanbul
DOLAR32.5032
EURO34.9746
ALTIN2438.7

“Yarınlar Büyük Düşünenleri Bekliyor!”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Yarınlar Büyük Düşünenleri Bekliyor!”
Abone ol
Geleceği bir bulut şirketi olarak karşılamayı hedefleyen, kurumsal uygulamalar ve yazılım alanında dünya lideri SAP, iş dünyası buluşmalarını sürdürüyor. 4 Haziran’da Wyndham Hotel Kalamış’ta “Yarınlar büyük düşünenleri bekliyor!” temasıyla hayata geçen buluşmada, SAP’nin otomotiv sektörüne özel yeni çözümü tanıtıldı.

Etkinlikte, dünyada 320’den fazla büyük işletmenin ve 2100’ün üzerinde bayi ve distribütörün kullandığı, tüm otomotiv satış ve servis bayilerinin ihtiyaçları gözetilerek geliştirilen SAP Business One otomotiv çözümünün Türkiye lansmanı yapıldı. Çözüm; başta otomotiv, perakende, hizmet, servis, hızlı tüketim ve dağıtım gibi ana sektörler olmak üzere dünya çapında 42 binden fazla işletmenin ve 800 binin üzerinde kullanıcısı bulunan SAP Business One platformu üzerinde geliştirildi.

KOBİ’lerin işlerini büyütme hedeflerine katkı sağlayan ve onları rekabetçilik avantajıyla tanıştıran SAP Business One, dünyanın ilk gerçek zamanlı bellek içi platformu SAP HANA üzerinde de çalışıyor. Muhasebe, satış, üretim, kurumsal varlık yönetimi, raporlama gibi uçtan uca ihtiyaçlara yönelik geliştirilen SAP Business One ayrıca ücretsiz mobil ara yüzle mobilite desteği de veriliyor.

Hyundai, Bayraktar Otomotiv gibi otomotiv sektörünün öncü şirketlerinin SAP Business One otomotiv çözümü ile gelen başarı hikayelerini paylaştığı etkinlikte 60 sektör lideri bir araya geldi.  SAP, otomotiv sektörünü maliyet avantajı, hizmet kalitesinde artış ve operasyonel verimlilik sağlayan SAP Business One Otomotiv çözümüyle tanıştırdı. Bayraktar Otomotiv, Hyundai ve Hitsoft etkinlikteki sunumlarıyla SAP Business One Otomotiv’in sektöre getirdiği inovasyon ve verimlilik artışını katılımcılarla paylaştı.

SAP Business One Otomotiv üzerinden müşteri ilişkileri yönetimiyle müşterilere özel kampanyaların takibi, servis, yedek parça, sigorta, garanti gibi bayi süreçlerinin izlenmesi, araç ve filo kiralama takibi yapılabiliyor. SAP Business One otomotiv çözümü, finans, muhasebe, satın alma, satış fonksiyonlarıyla uçtan uca entegre bir iş yönetim çözümü olarak otomotiv sektörüne güç katıyor. Marka tedarikçisi ya da distribütör firma arka ofis uygulaması olarak SAP kullanmasa bile SAP Business One dikey otomotiv çözümüyle entegre bir bayi yönetim sistemi kurabiliyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkentte İlgi Görmeyen Gece Seferleri KaldırılıyorÖnceki Haber

Başkentte İlgi Görmeyen Gece Seferleri K...

Aras Kargo Filosunu Mercedes-Benz İle GüçlendirdiSonraki Haber

Aras Kargo Filosunu Mercedes-Benz İle Gü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar