darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3762
EURO35.0141
ALTIN2325.4

“Yarının Da Ötesinde”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Yarının Da Ötesinde”
Abone ol
Goodyear, geleceği teknolojilerini Cenevre Motorshow’a taşıyor. Goodyear, SUV ve cross-over küçük araçlar için geliştirdiği lastiklerdeki teknolojilerin yanı sıra, yüksek performanslı lastiklerini de Cenevre Motorshow’da sergiliyor.

Yarının da ötesinde” ilkesiyle hareket eden Goodyear, lastik etiket değerlerinin iki temel taşı olan yuvarlanma direnci ve ıslak zemin tutuşu alanlarına yeni bir boyut getiren SUV konsept lastiğinin tanıtımını Cenevre Motorshow 2014’te yapıyor. Bu konsept lastik, Şirketin geleceğin SUV sektöründe de yeni, sürdürülebilir çözümler üretme arayışıyla geliştirdiği pek çok yöntemden sadece biri olarak öne çıkıyor. SUV lastik konseptinin sahip olduğu kanal, aynı zamanda ıslak zeminlerde lastiğin yolla temas alanında oluşan fazla miktardaki su ve çamuru boşaltmak için tasarlanmıştır. Böylece, lastiğin, ıslak yol tutuş gücü de artırılmış oluyor. Diğer pek çok konseptin aksine, Goodyear lastiği, bir jant üzerinde iki küçük lastiği bir arada tutmak yerine, yolla çift temas alanı olan tek bir SUV lastik gövdesi oluşturuyor. Böylece, lastik hala yolla çift temas alanına sahip olmanın faydalarını sunarken, diğer yandan da SUV yük ağırlığını destekliyor.

Yeni başarılar ve anlaşmalar

Goodyear; Avrupa’da büyümeye devam eden SUV ve cross-over küçük araç segmentlerinde pek çok yeni başarıya imza atıyor. Goodyear’ın bu yıl Cenevre Motorshow’da sergileyeceği SUV ve cross-over araç lastiklerinin arasında, Şirket’in ilk defa Nissan Qashqai 2014 modeline takılmış BA etiket değerine sahip lastikleri ve BB etiket değerine sahip Eagle F1 Asymmetric SUV lastiği de yer alıyor.

Goodyear bu yıl, Cenevre Motorshow’da resmi basın odası ve hizmetlerinin destekçisi olma gururunu sürdürüyor. Goodyear 2014 Cenevre Motorshow’da, medyanın fuar deneyimlerini bir adım daha öteye taşımak hedefiyle, basın alanında enerji içecekleri ve kahve ikramı hizmetini sunuyor. Bu hizmetin yanı sıra, kolay veri toplama ve paylaşma için resmi motorshow basın kimliği yaka kartlarına iliştirilen USB bellek tedariği sağlıyor.

Goodyear’ın geliştirdiği üstün lastik teknolojileri, Şirket’in Hall 2’de yer alan standında tüm ziyaretçileri bekliyor.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÖZTAŞ “Cemal Soydaş” İle Devam DediÖnceki Haber

ÖZTAŞ “Cemal Soydaş” İle Devam Dedi

Ford Cargo 8x2 Yol Kamyonu Serisini Pazara SunduSonraki Haber

Ford Cargo 8x2 Yol Kamyonu Serisini Paza...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar