darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3643
EURO34.9818
ALTIN2324.9

Yakıtta GO Kalitesi Şimdi de Antalya'da

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yakıtta GO Kalitesi Şimdi de Antalya'da
Abone ol
Akaryakıt sektörünün genç ve dinamik markası GO, birbiri ardına açılan istasyonları ile tüm Türkiye'ye yayılmaya devam ediyor. Yeni nesil yakıt istasyonu GO ayrıcalıklarını, şimdi de Akdeniz Bölgesi'ne taşıdı. Akdeniz'deki ilk GO yakıt istasyonu, bölgenin turizm cenneti Antalya'da açıldı.

Türkiye'de "Tek çatı altında komple çözümler sunan" yegane kuruluş olan enerji sektörünün 'Mavi Dev'i İpragaz'ın, 52 yıllık tecrübesini ve güvencesini yansıttığı yeni nesil GO yakıt istasyonlarının Akdeniz Bölgesi'ndeki ilk bayisi, Antalya'nın Elmalı İlçesi'nde açıldı. Bölgenin önemli bir turizm yolu olan Finike Caddesi üzerinde yer alan yeni nesil GO yakıt istasyonu, dün düzenlenen törenle hizmete açıldı. İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay ve İpragaz yöneticilerinin yer aldığı, GO bayisi Ceylan Petrol sahibi Ekrem Ceyhan'ın ev sahipliğinde düzenlenen açılış töreni, yerel yöneticiler, iş dünyası ve sektör temsilcilerinin yanı sıra vatandaşların da katılımıyla gerçekleştirildi.

"GO, kısa sürede yolların aranan markası oldu"

GO'nun müşterilerine, yakıt ve hizmet kalitesine, bayilerine verdiği değerlerle Türkiye akaryakıt sektöründe fark yarattığına dikkat çeken İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay, "GO, renklerini yollardan alan özgün tasarımı ile yarattığı farkı; su ve elektrik tasarrufundan geri dönüşüme kadar güçlü çevresel hassasiyetleri, yüksek standartlardaki yakıtları, adil ve kaliteli hizmet anlayışı ile de sürdürüyor. Tüm bu özelliklerinin yanı sıra bayilerine 'söz hakkı' veren özgün dağıtım felsefesi BADO (Bayi Dostu) ile de GO, Türkiye akaryakıt sektöründe gerçek anlamda yeni bir dönem başlattı. Gerek hizmet kalitesi, gerekse yüksek standartlardaki ürünleri ile yeni nesil GO yakıt istasyonları, hem müşterilerimizden, hem de bayilerimizden büyük beğeni topluyor. GO, çok kısa sürede 'yolların aranan markası' oldu" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Doğalgazlı Otobüsler Görücüye ÇıktıÖnceki Haber

Doğalgazlı Otobüsler Görücüye Çıktı

İstanbul’un En Büyük OtoparkıSonraki Haber

İstanbul’un En Büyük Otoparkı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar