İstanbul
DOLAR32.5855
EURO34.8309
ALTIN2508.3

Volvo’nun En Hızlı Aracına Michelin Desteği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Volvo’nun En Hızlı Aracına Michelin Desteği
Abone ol
Michelin, yeni Volvo S60 ve V60 Polestar’a Pilot Super Sport ile orijinal ekipman desteği sağlıyor. Volvo’nun Haziran ayı itibariyle dört kıtada satışa sunacağı aracı Polestar, 245/35 R 20 MICHELIN Pilot Super Sport ultra-yüksek performanslı lastiklerle donatılacak.

Volvo’nun şimdiye kadar piyasaya sürdüğü en hızlı seri üretim aracı olan Polestar, 350 bg’lik altı silindirli turbo motorları ve yalnızca 4.9 saniyede 0 km/s’den 100 km/s’ye çıkabilmesiyle göz dolduruyor. Yüksek performans lastik sektöründe sahip olduğu başarıları Le Mans 24, WRC gibi uluslararası yarışlarda da kanıtlayan Michelin’in  üç teknolojiyi birleştirdiği lastiği Pilot Super Sport, Çinli üreticinin en hızlı aracının yüksek performansa dair bütün ihtiyaçlarını karşılıyor.

Volvo Proje Müdürü Henrick Fries, ‘Michelin Pilot Super Sport lastikler yeni piyasaya çıkaracağımız Volvo S60 ve V60 modellerine çok iyi uyum gösteriyor ve beklentimizi en yüksek şekilde karşılıyor.” dedi. Çinli Volvo ile Fransız lastik devi Michelin’in işbirliği üzerine konuşan Michelin Orijinal Ekipman Yöneticisi Anders Svensson ise ‘Michelin Pilot Super Sport mükemmel ıslak ve kuru yol tutuş kabiliyetini güvenlik ve dayanıklılıkla birleştiriyor. Temel stratejimiz olan Michelin Total Performance sayesinde geliştirdiğimiz Pilot Super Sport tam da Volvo’nun yeni otomobillerinde sunmak istediği kombinasyonu sunuyor.” dedi.

Üç teknolojinin benzersiz uyumu

Michelin Pilot Super Sport üç benzersiz teknoloji; Twaron kuşak, çift bileşen teknolojisi ve değişken temas yüzeyi 2.0’ı birleştirerek sağladığı yüksek performansla fark yaratıyor. Hem güçlü hem hafif olan ve çelikten beş kat daha dirençli Twaron kuşak teknolojisi, değişken gerilimi sayesinde lastik basıncının eşit şekilde dağıtılmasını sağlıyor.

Çift bileşen teknolojisiyle sayesinde lastiğin sağ ve sol yanlarında farklı kauçuk bileşenlerine sahip olan Michelin Pilot Super Sport, dış yanaklarındaki elastromer ile sürücüye daha dayanıklı bir lastik ömrü sunuyor ve ıslak yollarda yüzeye daha iyi tutunuyor. Değişken Temas Yüzeyi 2.0 sayesinde ise sürüş şartlarına göre şekil değiştirerek sürücünün araç kontrolü sağlamasına yardım ediyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Petrol Ofisi’nden Yeni Nesil Ford Araçlara ÖzelÖnceki Haber

Petrol Ofisi’nden Yeni Nesil Ford Araçla...

Mercedes-Benz Türk’ün 2. El Ticaret Hacmi Büyümeye Devam EdiyorSonraki Haber

Mercedes-Benz Türk’ün 2. El Ticaret Hacm...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar