darussafaka
İstanbul
DOLAR32.5614
EURO35.0168
ALTIN2330.7

Uşak’ta Bir Daha Yol Sorunu Konuşulmayacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uşak’ta Bir Daha Yol Sorunu Konuşulmayacak
Abone ol
Belediye Başkanı Ali Erdoğan kentte belediye ve devletin projeleri ile yakın zamanda bir daha yol sorununun konuşulmayacak duruma geleceğini söyledi.

Şehrin ana artellerde yol konusunda ciddi bir planlamaya ihtiyacı olduğunu dile getiren Erdoğan, göreve gelmelerinin ardından bu konuda yapılan planlamalar ile iyi bir noktaya geleceklerini anlattı. Kentte devam eden çevre yolu çalışmalarının Uşak’ın geleceği olacağına işaret eden Erdoğan, " Uşak’ın güneyinde biten ve kuzeyinde devam eden yol çalışmalarımız kentimizin trafiğini garanti altına alacak ve rahatlamasını sağlayacaktır. Biz bu konuda uzun yılları kurtaracak bir şekilde projelendirme yaptık. Şimdi meyvelerini almaya başladığımız projemiz kentin geleceğinin sigortası olacaktır” dedi. Çevre yollarının yanı sıra kentin merkezinde de en küçük sokaklarda dahi bir çalışma içinde olduklarını ileten Başkan Erdoğan, her yönü ile trafik açısından rahat edeceklerine dikkat çekti. Devletin de yollar ile ilgili kentte projeleri olduğunu bildiren Erdoğan, " İlimizde belediyemizin hummalı çalışmasını yanında devletimizin de çevre yolu çalışması bulunmaktadır. Bu çalışmanın başlaması ve bitmesinin akabinde kent merkezinden geçen on binlerce araç çevre yolundan geçecektir. Bu durumda kentin merkezi her yönü ile rahat edecektir” şeklinde konuştu.

Yol sorunu bir daha konuşulmayacak

Uşak’ın yollar konusunda hiçbir sıkıntısı kalmayan kent konumuna geleceğinin altını çizen Belediye Başkanı Ali Erdoğan, " Kentimizi uzun vadede rahat ettirecek projelere imza atmak için çaba veriyoruz. Uşak’ın sorunlarını bilmekle beraber günü birlikte çözümlerden uzak duruyoruz. Bu nedenle göreve gelmemizden bu yana uzun ölçekli projelere imza atıyoruz. İlimizin en önemli sorunlarından birisi maalesef yol ve trafik ile ilgiliydi. Günden güne büyüyen kentimizin mevcut yolları yetmemekle birlikte merkez içinde sıkışıyordu. Biz planlamalarımızı yaparak kentin gelecekte çevre yollarına ihtiyacı olduğunu biliyorduk. Bu konuda başladığımız çalışmalar ile güney ve kuzey çevre yolunu projelendirdik. Kısa sürede güneyde bu çalışmaları bitirdik. Şimdi ise kuzeyde çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. Çalışmaların bitmesi ile gelecekte yollarımız çok önemli işleve sahip olacak. Şu an bile günde 10 bin civarında aracın geçtiği yollar işlevsel olarak ne kadar önemli olduğunu bizlere gösteriyor. Gelecekte de kent merkezindeki yoğunluk sona erecek ve yaptığımız geniş ve modern çevre yolları sıkıntı hissettirmeyecek. Bunun yanında devletimizin çevre yolu projesi de sona erince merkezde trafik yoğunluğu daha da azalacak. Kısacası artık trafik sorunu ilimizde yok olacak. Yollar ile ilgili en küçük sokaklarda dahi yaptığımız ciddi çalışmalar kentin sokaklarını da rahatlatacak” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Derince’nin Trafik Yükü AzalacakÖnceki Haber

Derince’nin Trafik Yükü Azalacak

İzmir’in Yeni Gemilerinde İlk Gövde İmalatı BittiSonraki Haber

İzmir’in Yeni Gemilerinde İlk Gövde İmal...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar