darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3491
EURO35.1306
ALTIN2308.9

UPS'ten Sağlık Hizmetleri Tesisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
UPS'ten Sağlık Hizmetleri Tesisi
Abone ol
UPS, küresel genişlemesinin bir parçası olarak Hangzhou Sağlık Hizmetleri Tesisinin resmi açılışını gerçekleştirdi.

UPS, 11 Haziran 2013 tarihinde Asya sağlık hizmetleri dağıtım ağında önemli bir genişleme ile Zheijang Bölgesinde yer alan Hangzhou’da yeni sağlık hizmetleri tesisinin resmi açılışını gerçekleştirdi. Teknoloji harikası tesis, ürün güvenliği ve bütünlüğünü sürdürmek üzere sektörün önde gelen teknolojisine sahip ve Çin’e açılmayı, Çin içerisinde taşımacılık yapmayı ve Çin’den ihracat yapmayı düşünen sağlık hizmeti şirketleri için sorunsuz, global çözümler sunmak üzere tasarlandı.

UPS’nin beşincisini gerçekleştirmiş olduğu yıllık “Pain in the (Supply) Chain” anketinde sorulara yanıt veren sağlık hizmetleri sektör yöneticileri tarafından Çin, en çok büyüme fırsatını sunan pazar seçildi. Üst düzey yöneticilerin yer aldığı global anket, sektördeki sorunlara ve fırsatlara yönelik öngörüler sağlıyor.

UPS Uluslararası Başkanı Jim Barber, “Çin, UPS ve müşterilerimiz için en önemli pazarlardan biri. Sağlık hizmetleri alanında tüketicilerin bu artan talebini yakalamak ve Çin’deki mevcudiyetimizi arttırmak üzere, müşterilere sınıfının en iyi çözümlerini sağlamaya yatırım yapıyoruz” dedi.

UPS, ürün bütünlüğü, güvenliği ve emniyeti açısından son derece önemli olan bilgi teknolojilerini geliştirmek üzere yerel hükümetlerle yakın bir işbirliği içerisinde çalışıyor. Buna ek olarak tüm UPS sağlık hizmetleri müşterilerinin, tüm tedarik zinciri içerisinde ürün görünürlüğü sağlayan global IT platformu erişimine sahip.

Yüksek teknolojiye sahip Hangzhou tesisi 22 bin metrekarelik bir sağlık hizmeti alanından oluşuyor ve ilaç şirketlerinin özel depolama ve dağıtım ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlandı. Tesis içerisinde bir Kalite Güvence ekibine sahip olan ve tam otomatik ürün takip sistemi içeren Hangzhou tesisi, spesifik müşteri ihtiyaçlarını karşılamak üzere yenilikçi ve özelleştirilebilir çözümler sunuyor.

UPS, bu tesisle Çin pazarına yeni ve etkin bir iş modeli sağlamayı hedefliyor. Bu model, sağlık hizmeti şirketlerinin kendi dağıtım depolarını kurma ve bunlara yatırım yapma ihtiyacını ortadan kaldırarak tedarik zinciri içerisindeki maliyetlerini azaltmak üzere tasarlandı.

UPS Çin Başkanı Richard Loi konuyla ilgili olarak, “Pek çok sağlık hizmeti şirketi Çin’de titiz tedarik zinciri çözümleri aradığından, fırsatların çok fazla olduğunu görüyoruz. Mevcut Şangay medikal cihaz tesisimizle birlikte UPS Hangzhou tesisi, ürünlerin Çin içerisindeki önemli pazarlara ulaştırılmasını hızlandıracak ve UPS’nin Çin ağını güçlendirme vaadini vurguluyor” dedi.

Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da Merck adı ile tanınan bir global sağlık hizmeti lideri olan MSD’de açılış töreninde UPS’e eşlik etti. Sağlık hizmetlerinde bir yenilikçi olan MSD, UPS’nin Hangzhou Sağlık Hizmetleri Tesisinin ilk müşterisi oldu.

Xiaoshan Bölgesi Vali Yardımcısı Zhao Liming ise, “Pek çok global şirket Hangzhou’da yer ediniyor ve Çin’de sağlık hizmetleri standartlarını arttırma konusunda UPS ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Getirdikleri lojistik altyapısı ve uzmanlığı, bir sağlık hizmetleri ulaştırma merkezi olarak Hangzhou’nun konumunu güçlendirmeye kesinlikle yardımcı oluyor” dedi.

Global Sağlık Hizmetleri Yaklaşımı

UPS Mayıs ayı başında, global sağlık hizmetleri ağındaki kalite yönetim sistemi için Uluslararası Standartlar Örgütü (ISO) 13485:2003 ve ISO 9001:2008 belgelerini aldı. ISO, sektörlerin daha etkin ve etkili olmasını sağlamak üzere global şartnameler hazırlıyor. Bu, kalite yönetiminde en iyi uygulamayı sağlamak için büyüyen sağlık hizmetleri sektörüne sahip yükselen pazarlar için faydalı bir uygulamadır.

UPS Asya Pasifik Bölgesi Tedarik Zinciri ve Sağlık Hizmetleri Lojistiği Kıdemli Başkan Yardımcısı Craig Foster, “ISO belgemiz, UPS’in kaliteye olan bağlılığını global ölçekte destekliyor. APAC bölgesindeki sağlık hizmetleri tesislerimiz, ilaç, biyoteknoloji ve medikal cihaz sektörlerindeki müşterilere kapsamlı ve uyumlu hizmetler sunulmasını sağlıyor”dedi.

Hangzhou tesisinin açılması, global sağlık hizmetleri genişleme stratejisinin bir parçası olarak gerçekleşti. UPS, Asya’daki ilk sağlık hizmetleri tesisini 2011 yılında Singapur’da açtı ve Çin’de Hangzhou ve Şangay’da ve Avustralya’da Sydney’de 2012 yılının üçüncü çeyreğinde açtığı üç yeni tesis bunu takip etti. UPS, bu yıl bir Avrupa sağlık hizmeti şirketini satın almayı planladığını duyurdu ve bu duyuruyla  Kuzey Amerika’daki tesislerinin sayısını beşe çıkarttı.

UPS, Asya ve dünyanın dört bir yanında geniş özel gönderi ve küçük paket taşımacılığı ve dağıtım hizmetleri portföyü aracılığıyla sağlık hizmeti şirketlerine değer katıyor. UPS’nin global sağlık hizmetleri ağı, toplamda 595 bin metrekarelik bir alanı kapsayan 41 sağlık hizmeti tesisinden oluşuyor ve ısıya duyarlı elleçleme, coğrafyaya özel mevzuata uygunluk, takip ve güvenlik, kit oluşturma ve etiketleme ve ayrıca sipariş yönetimi ve alacak hesapları takibi gibi hizmetler sunuyor. UPS, sağlık hizmeti üreticilerinin en katı ve genellikle karmaşık mevzuat gereksinimlerini karşılamalarına yardımcı oluyor, değişen ticaret ortamı için esneklik sağlıyor ve sayıları giderek artan global müşterilerine güvenilir hizmetler sunuyor.

UPS’nin sağlık hizmetleri hakkında daha fazla bilgi için ups.com/healthcarelogistics adresini ziyaret edebilirsiniz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Porsche Pirelli’yi Tercih EttiÖnceki Haber

Porsche Pirelli’yi Tercih Etti

Nord Engineering, REW İstanbul Fuarı’ndaSonraki Haber

Nord Engineering, REW İstanbul Fuarı’nda

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar