darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3878
EURO35.1575
ALTIN2324.6

UPS, Her Alanda Büyümeye Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
UPS, Her Alanda Büyümeye Devam Ediyor
Abone ol
İngiltere’nin Sağlık Hizmetleri Lojistiğinde Yenilikçi Şirketi Polar Speed’i Satın Alarak, Global Sağlık Hizmetleri Alanında Büyümeye Devam Ediyor

UPS®, bugün, İngiltere’nin ısıya duyarlı ilaç tedarik zinciri çözümlerinin yenilikçi tedarikçisi olan Polar Speed şirketinin satın alma işlemlerinin tamamlandığını duyurdu. Bu satın alma işlemi, kıtanın dört bir yanında sağlık hizmeti şirketlerinin lojistik çözümleri için tek bir kaynağa erişim sağlayacak olması nedeniyle UPS’in Avrupa genelindeki sağlık hizmetleri ağını daha da güçlendirdi.

Satın alma işlemi, UPS’in başarılı sağlık hizmetleri stratejisinin bir parçası olarak, gelişen pazarda müşterilere yeni bir değer katıyor. Polar Speed, ilaç sektörü lojistik müşterilerine olan bağlılığı ile tanınıyor. Hastanelere, eczanelere, , cerrahi merkezlere ve ayrıca hastalara aktif sıcaklık kontrollü teslimatlar konusunda uzman. Polar Speed ayrıca büyümekte olan evde bakım hizmetlerinin doğrudan tüketiciye sağlanması pazarında hizmetler sunuyor. Müşterileri arasında dünyanın önde gelen ilaç markaları yer alıyor.

UPS Avrupa Başkanı Cindy Miller, “Bu satın alma işlemi ile UPS, sağlık hizmetleri tedarik zinciri yönetimi konusunda daha fazla değer sağlayarak İngiltere pazarına ulaşmak isteyen önemli sağlık hizmeti müşterilerinin ihtiyaçlarının karşılanmasında daha esnek ve daha etkin olarak yardımcı olacak. Birleştirilmiş hizmetlerimiz, sağlık hizmetleri şirketlerinin en iyi ısıya duyarlı ulaştırma çözümlerine ulaşmasını sağlayacak ve bizlerin de ısıya duyarlı ilaç ve biyolojik ürünlere yönelik artan talebi etkin bir şekilde yönetmemize izin verecek” dedi.

Polar Speed Genel Müdürü Richard Holmes ise, “Şirketimiz, UPS ile güçlerini birleştiriyor olmaktan dolayı son derece heyecanlı. Birleşik çözümlerimizle müşterilerimize yüksek kalitede hizmet sağlamaya devam edeceğiz ve aynı zamanda çalışanlarımıza da UPS’in sağlık hizmetleri pazarında gerçekleştirmiş olduğu büyüme ivmesine katkıda bulunmalarına yardımcı olacak fırsatlar sunacağız” dedi.

Polar Speed, İngiliz İlaç ve Sağlık Ürünleri Düzenleme Kurumu (MHRA) yönergelerine göre hem 2-8°C’da dondurulmuş hem de 15-25°C ürünlerin taşınması için aktif olarak takip edilen 118 adet ısı kontrollü araçtan oluşan bir filo kullanıyor. Filo araç içi ısı kaydediciler ve sürücüleri olası sıcaklık değişiklikleri konusunda uyaran alarmlar ile müşterilerin gerçek zamanlı teslimat durumuna ve sıcaklık koşullarına erişmesini sağlamak üzere uydu navigasyon sistemine bağlı bir online portal olan PolarTrack başta olmak üzere gelişmiş teknoloji ile donatılmış durumda.

Bu satın alma işlemi, UPS’in mevcut global sağlık hizmetleri ağına; gelişmiş depolama yönetimi sistemleri, tam kalite güvence hizmetleri ve deneyimli bir işgücü ile birlikte üç tesis daha ekleyerek toplam sağlık hizmetleri tesis sayısını 45’e çıkarıyor. UPS’in Avrupa’daki sağlık hizmetleri erişimi ve uzmanlığı artık Benelüks bölgesi, Orta ve Doğu Avrupa, Güney Avrupa, İber Yarımadası ve Birleşik Krallık’ta yer alan özel sağlık hizmetleri dağıtım merkezlerini de içeriyor. UPS, sağlık hizmetleri ürün tedarik zinciri içerisinde daha yüksek görünürlük sağlarken, sağlık hizmetleri şirketleri için bölgesel konsolidasyon ve dağıtım aracılığıyla lojistik maliyeti baskılarını azaltıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Goodyear’ın Yeni Kampanyası İle Yollar Sizin!Önceki Haber

Goodyear’ın Yeni Kampanyası İle Yollar S...

Bulgaristan-Türkiye Sorunu ÇözüldüSonraki Haber

Bulgaristan-Türkiye Sorunu Çözüldü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar