İstanbul
DOLAR32.5831
EURO34.9249
ALTIN2440.1

UMUTLARIMIZ MECLİSTE

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
UMUTLARIMIZ MECLİSTE
Abone ol
Önceki seçimler sonrası ülkemiz bir kaos ortamına sürüklendi. Yaşanan kayıplar sonrası 1 Kasım seçimleri herkes gibi bizim için de bir umut oldu. Bu süre zarfında istikrarın yeniden temini için tüm arkadaşlarımız el birliği ile çalıştı. Sektör olarak ekmeğimiz için ülkemiz için bir katkı sağlamaya çalıştık. Hep birlikte başardık ve mutluyuz.

Seçim döneminde İstanbul vekillerimiz başta olmak üzere diğer birçok il adayları ile de sıkı çalışmalarımız oldu. İl ve ilçe teşkilatlarında seferber olduk. Hem esnafımız için hem de ülkemiz için var gücümüzle çalıştık. İstikrara katkımız olması için gece gündüz demeden tüm enerjimizle çabaladık.

Ülkemiz için çabalarken esnafımız adına da ayrı bir çaba gösterdik. Ülkemiz adına vekillerimizle omuz omuza çabalarken adaylarımıza da esnaf sıkıntılarımızı bir bir anlattık. Sektör ihtiyaçlarını ve sorunları en yetkili mercilere ulaştırdık. Güzel dostluklar kazandık. Akıttığımız terin esnafımıza da faydası olacağı inancıyla koşturduk. Özellikle Burhan Kuzu, Hayati Yazıcı, Mehmet Muş ve Mehdi Eker ile yaptığımız görüşmelerin olumlu gelişmelerini yakın zaman göreceğimize inanıyorum. Hatta o yoğun programlarında dahi esnaflarımızın sorunları adına acil çözümler bulma konusunda birçok çabaları da oldu. Tüm sıkıntılarımız dosyalar halinde ilgili mercilere iletildi. Esnaf beklentileri hem bizler tarafından hem de düzenlediğimiz toplantılar ile esnaflarımız tarafından vekillerimize anlatıldı.

Bundan sonra ki dönemde hükümetimizin hem bizler için hem de ülkemiz adına yapacaklarından ümitliyiz. Beklentilerimizin yerine getirileceğine inanıyoruz. Zaten esnafımız hakkı olandan başka beklentiler içerisinden değil. Adalet isimi ile halkının yanında olan hükümetimiz esnafımızı da Kalkındıracaktır.

Esnafımız ilk olarak ücretsiz taşımacılık ile ilgili yapılacak ödemeyi beklemektedir. Ödemenin taşınan yolcu adedince olması taraftarıyız. Aksi hallerde az taşıyan ile çok taşıyan arasında adaletsizlik olacaktır. Adil bir paylaşım için bizim beklentimiz akbil cihazlarında görünen ücretsiz yolcu sayısınca bilet fiyatı üzerinden esnafımıza ödeme yapılmasıdır.

Ayrıca sektörümüzün yıllardır çözülemeyen bir sorunu da tanım yasasıdır. Halk otobüsü tanımı konusunda hükümetimizden bir çalışma beklemekteyiz. Esnafımızın geleceğini görebilmesi adına çıkarılacak tanım yasası ile plaka tahdidinin de sağlanmasını beklemekteyiz. Her gün şehirleri taşıyan araçlarımızın artık resmi bir adı olmasının zamanı gelmiştir.

Yine esnafımız yaptığı kamu taşımacılığından ötürü devletten acilen KDV indirimi beklemektedir. Servis esnafına sağlanan %8 KDV oranı halk otobüs esnafına da sağlanmasını beklemekteyiz. Çünkü özellikle İstanbul’da çok uzun hatlara karşılık en kaliteli hizmet halkımıza sunulurken en ucuz taşımacılık yapılmaktadır. Devletimizin bizlere sağlayacağı KDV indirimi belediyemizin de yapacağı fiyat düzenlemesi kısa vadede esnafımızın bir nebze soluk almasını sağlayacaktır.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TUR İPTALLERİ, AĞIR SAVAŞ ŞARTLARINDA BİLE OLMADIÖnceki Haber

TUR İPTALLERİ, AĞIR SAVAŞ ŞARTLARINDA Bİ...

KIŞLIK BAKIMINI YAPTIRIN, YOLDA KALMAYINSonraki Haber

KIŞLIK BAKIMINI YAPTIRIN, YOLDA KALMAYIN

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar