darussafaka
İstanbul
DOLAR32.339
EURO35.1931
ALTIN2245.7

Ulusoy Logistics ve Mercedes–Benz Türk’ten Dev İşbirliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ulusoy Logistics ve Mercedes–Benz Türk’ten Dev İşbirliği
Abone ol
Lojistik sektörünün öncü firmalarından Ulusoy Logistics, tercihini Mercedes-Benz’den yana yaptı. Ulusoy Logistics, Mercedes-Benz Türk yetkili bayii Koluman Motorlu Araçlar aracılığıyla yapılan satışla 65 adet Mercedes-Benz Actros 1844 LS çekici, 25 adet Axor 1840 LS çekici, 15 adet de Axor 3229 C kamyon olmak üzere toplamda 105 adet aracı törenle teslim aldı.

Yeni araçların teslimatı kapsamında gerçekleşen törene, Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Alican Ulusoy, Yönetim Kurulu Üyesi Yıldırım Şahinkanat, Genel Müdürü Ertunç Laçinel, Satınalma Müdürü Rıdvan Kanbak katıldılar.

Bu işbirliğine öncülük eden Koluman Otomotiv Ticaret A.Ş. İstanbul Genel Müdürü Ali Saltık, Kamyon Satış Müdürü Aytekin Yeşil’in hazır bulunduğu törene, Mercedes-Benz Türk A.Ş.’den ise Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır ve Kamyon Filo Satış Müdürü Alper Kurt ev sahipliği yaptılar.

Mercedes-Benz Türk Finansal Hizmetler’in katkısı büyük

Ulusoy Logistics’in filosunu güçlendirmek amacı ile yaptığı bu büyük yatırım, Mercedes-Benz Türk Finansal Hizmetler şirketi tarafından desteklendi. Mercedes-Benz Türk Finansal Hizmetler, Actros ve Axor model araçlardan oluşan geniş filonun finansmanını sağladı.

Her iki taraf için de yepyeni bir kazanım

Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün törende Ulusoy Logistics şirketi yönetici ve çalışanlarına Mercedes-Benz markasına olan güvenlerinden ötürü teşekkür etti. Sülün, “Bu teslimat bizim için büyük bir önem taşıyor. Ulusoy Logistics, sektör ortalamasına göre büyük filoya sahip. Bu yeni işbirliğine her iki taraf açısından de “yepyeni bir kazanım” diyebiliriz. Ulusoy Logistics’in böylesine hacimli bir satış ve yatırım ile filosuna girebilmiş olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu çerçevede araç parkını, kamyonlarımız ile güçlendirip ürünlerimize duyduğu güveni gösteren Ulusoy Logistics şirketi yöneticilerine bu işbirliğinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Kendi rekorumuzu kırmaya devam ediyoruz

Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır ise teslimat töreninde şunları söyledi: “İlk sekiz ayda pazar, geçtiğimiz yılla aynı seviyelerde gerçekleşti. Buna rağmen şirketimizin kamyon satışları artış gösterdi. Performansımızı arttırmaya ve kendi rekorumuzu kırmaya devam ediyoruz. İş ortaklarımızın ve bizlerin sektöre duyduğu güven ve işbirliği bu ivmeyi pozitif yönde etkiliyor. Ulusoy Logistics de, Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası’nda ürettiğimiz geniş ürün gamımız içerisinde ihtiyacı kapsamındaki araçlarımızı tercih etmiştir. Etkin servis teşkilatımız ve Mercedes-Benz Finansal Hizmetler aracılığı ile sunduğumuz finansman desteği müşterimizin markamızı tercihinde önemli rol oynamıştır. Başta Ulusoy Logistics şirketinin yöneticileri olmak üzere bu teslimatta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Koluman Otomotiv’i de bu yepyeni iş birliğinin kurulmasındaki başarılarından dolayı ayrıca kutluyorum.” şeklinde konuştu.

Koluman ve Mercedes-Benz’in rekabetçi, hızlı ve uyumlu çalışmaları ile ikna olduk

Törende Ulusoy Logistics adına konuşma yapan Alican Ulusoy, “Bizimle işbirliği içerisinde olan müşterilerimiz ve çözüm ortaklarımız için ‘Ulusoy’ ismi her zaman ‘GÜVEN ve GÜǒ demek oldu. Bu değerler bundan sonra da yolumuzu aydınlatmaya devam edecek. Mercedes-Benz ile kurduğumuz bu yeni iş ortaklığı bizler için önemli bir adım. Mercedes-Benz ürünlerinin yüksek kalitesi tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de hepimizin kabul ettiği bir durum.

Bunun yanı sıra Koluman ve Mercedes-Benz yetkililerinin rekabetçi, hızlı ve uyumlu çalışmaları, hem satış hem de servislerinden alınan desteğin maksimum verimde olması sebepleriyle bu markayı tercih ettik. Biliyoruz ki Mercedes-Benz Türk, müşterilerine en kaliteli ürünleri en avantajlı şekilde sunuyor.” dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Trafiğe Neşter İçin İlk AdımÖnceki Haber

Trafiğe Neşter İçin İlk Adım

Kurban Bayramı'nda Ulaşım Yüzde 50 İndirimliSonraki Haber

Kurban Bayramı'nda Ulaşım Yüzde 50 İndir...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar