İstanbul
DOLAR32.5535
EURO34.9033
ALTIN2427.5

Üçüncü Tekerlek İle İz Bırakın!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Üçüncü Tekerlek İle İz Bırakın!
Abone ol
1968 yılından bu yana faaliyet gösteren ve 1984 yılından itibaren BRP (Bombardier Recreational Products) markasının bir çok ürününde Türkiye distribütörü olan Depar Motor A.Ş., 2014 model Can-Am SPYDER Roadster modelleri ile 27 Şubat 2014 Perşembe günü açılan Moto & Bike Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarında tanıtıyor.

Depar Motor A.Ş. Kurucu Ortağı ve Teknik Servis Müdürü Vidal İtkin yaptığı konuşmada; "2007 yılında Kanadalı Bombardier Recreational Products Inc. (BRP) şirketi tarafından geliştirilen SPYDER modeli, ikisi önde, biri arkada olmak üzere Y şeklinde üç tekerlekli olarak tasarlandığı günden bu yana motor tutkunlarının rüyası oldu." diye belirtti.  

Vidal İtkin; "Can-Am SPYDER Roadster, motosiklet ile üstü açılabilir spor otomobil arasında bir kategoride yerini buluyor ve her iki sınıfın da üstün özelliklerini alarak ortaya çok farklı bir tasarım koyuyor. Motosikletin açık yapısı, oturuş pozisyonu, kumandaları, performans özellikleri miras alınırken otomobilin de dengesi ve fren performansını barındırıyor. Performans ve teknolojisinin harika uyumuyla SPYDER’i bir defa kullanan mutlaka bağımlısı oluyor. Özellikle “Hız, Heyecan, Doğa, Macera, Keşif ama konfor da olsun..." diyenlerden büyük talep görüyor. Yeni SPYDER 2014 RT  modeli, yepyeni ve güçlü 1330 cc Rotax Acemotoru ile, 200 km hız yapabiliyor. 0-100 km hızlamasını 4 saniyede gerçekleştiriyor. Yeni tasarım geniş ön paneli eşsiz Rotax motoru, şasesi ve yeni renk seçenekleri ile  motor tutkunlarının ilk kez görecekleri RT Touring modeli fuara özel 47.400 Euro yerine 40.500 Euro satışa sunuluyor.

RT  ve RT LTD modelleri yeni renkleri ile siyah, gümüş rengi ve konyak rengi gibi renk seçenekleri sunmakta.

Yılın her mevsimi kullanıcılarının partnerleri ile, uzun yolculuklar yapabilecekleri her türlü donanıma ve konfora sahip." diyerek ürünün teknik özellikleri hakkında bilgi verdi.

Depar Motor, 27 Şubat - 2 Mart 2014 tarihleri arasında devam edecek olan fuarda SPYDER RT modelinin yanı sıra, RS ve ST modelleri, orijinal aksesuarları ve diğer ürün gruplarından Can-am ATV ve Side by Side modelleri de sergileyecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Doğalgazlı Otobüsler Test EdiliyorÖnceki Haber

Doğalgazlı Otobüsler Test Ediliyor

Üçüncü Tekerlek İle İz Bırakın!Sonraki Haber

Üçüncü Tekerlek İle İz Bırakın!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar