İstanbul
DOLAR32.5581
EURO34.8512
ALTIN2429.8

Türkiye Otopark Sektör Birliği Kuruldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türkiye Otopark Sektör Birliği Kuruldu
Abone ol
İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSPARK’ın düzenlediği 3.Uluslararası Ulaşım ve Araç Park Alanları Yönetimi Sempozyumu ulaşım sektörünün kuruluşlarını bir araya getirerek bazı anlaşmaların da imzalanmasına öncülük etti.

Ulaşım araçlarının park çözümlerine yönelik strateji ve proje geliştirerek işletmecilik yapan kurumları ve özel sektörü bir çatı altında birleştirmek üzere düzenlenen sempozyumda otopark sektör birliğinin kurulması için ilk adım atıldı.

Avrupa Park Birliği(EPA) Başkanı Nick Lester’in de yer aldığı “Otopark Sektör Birliği”, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSPARK, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi BELDE A.Ş,Bursa Büyükşehir Belediyesi BURBAK, Kayseri Büyükşehir Belediyesi İMAR A.Ş, PARKTURK, POLARIS PARK,T-PARK  temsilcilerinin katılımıyla imzalandı.

Ulaşım araçlarının otopark sorununa kalıcı ve teknolojik çözümler sunduklarını belirten İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, “Oluşturulan birlikle yeni ve farklı çözümlerin adresi olacağız. Kamu ve özel sektörün birlikte hareket etmesi bilgi ve tecrübe paylaşımının yanı sıra hızlı ve kaliteli otopark hizmetini de getirecektir ”dedi.

Otoparkçılığın merkezi olacak

Sektörün yapısının belirlenmesinin yanı sıra, ürün ve hizmetlerin sunulmasında sistemli ve kaliteli hizmet anlayışını getirmesi beklenen birlikle, tek merkez de toplanacak sektörün farklı yasal uygulamalardan kaynaklı sorunlarına da çözüm getirilecek.

Oluşturulacak birlikle; üyeler arasında mesleki deneyim, karşılıklı destek, mesleki park kuruluşları arasındaki işbirliğini kolaylaştırmak, otopark ve kentsel hareketlilik ile ilgili önlem ve çözümler, ulaşım araçlarına yönelik park çözümleri gibi birçok konuda işbirliğine gidilecek.

Araç Park alanlarına yönelik stratejilerin belirlendiği en önemli kuruluş olarak Avrupa Park Birliği görülüyor. Farklı ülkelerden yönetimlerin ve sektör temsilcilerinin katılımıyla oluşturulan birliğin üyeleri arasında İSPARK’ta yer alıyor. İSPARK burada ve sektördeki başarısını oluşumuna öncülük ettiği “Türkiye Otopark Sektör Birliği”'ne taşımayı amaçlıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbul Ulaşım’a UITP Dünya Kongresi'nde ÖdülÖnceki Haber

İstanbul Ulaşım’a UITP Dünya Kongresi'nd...

Antep’te Trafik Sorununa Köklü ÇözümSonraki Haber

Antep’te Trafik Sorununa Köklü Çözüm

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar