İstanbul
DOLAR32.5429
EURO34.8293
ALTIN2425.1

Türk Yıldızları Nefes Kesti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türk Yıldızları Nefes Kesti
Abone ol
Konya 3. Ana Jet Üssü'nde görev yapan Türk Hava Kuvvetleri’ne bağlı akrobasi timi Türk Yıldızları’nın gösterisi nefes kesti. Konya Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile Karaaslan Hadimi Parkı’nda düzenlenen etkinlikte Uğur Işılak da konser verdi.

 

Konya Büyükşehir Belediyesi Karaaslan Hadimi Parkı’nda düzenlenen etkinlik öncesi konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, dünyada en saygın güçlerden ve birliklerden olan Türk Yıldızları’nın bir Türkiye ve Konya markası olduğunu söyledi.

 

Türk Yıldızları’nın marka değerini güçlendirmek, Konya ile daha güçlü bir şekilde bütünleştirmek için Ankara Yolu’nda Türk Yıldızları Parkı’nı yakında hizmete açacaklarını kaydeden Başkan Akyürek, orada Türk Yıldızları’nda kullanılan, hizmet dışına çıkarılmış uçaklardan temsili olarak yerleştirildiğini söyledi. Park için büyük bir yolcu uçağı da satın alarak içini kafeterya olarak düzenlemekte olduklarını kaydeden Başkan Akyürek, bu parkta Türk Yıldızları’nı güçlü bir şekilde yaşatmış olacakları vurguladı.

 

UĞUR IŞILAK SAHNE ALDI

 

Konuşmanın ardından sahne alan sanatçı Uğur Işılak’ın seslendirdiği birbirinden güzel eserlere binlerce Konyalı coşkuyla eşlik etti.

Konya Valisi Muammer Erol ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, konserin sonunda Uğur Işılak’a teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.

TÜRK YILDIZLARI’NDAN UNUTULMAYACAK GÖSTERİ

Programın sonunda Konya 3. Ana Jet Üssü'nde görev yapan Türk Hava Kuvvetleri’ne bağlı akrobasi timi Türk Yıldızları nefes kesen bir gösteri düzenledi. Türk Yıldızları’na bağlı 6 uçak, Karaaslan Hadimi Parkı ve etrafında toplanan binlerce kişiye unutamayacakları bir gösteri sundu. Solo ve takım olarak sergilenen hareketlerin yanı sıra üç boyutlu sema gösterisi ve gökyüzüne çizilen kalp hareketi büyük alkış aldı.

Gösteriyi Konya Valisi Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Muhittin Fatih Sert de izledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Şehir İçi Trafiğine Dikkat”Önceki Haber

“Şehir İçi Trafiğine Dikkat”

Şoförler Engelliler Konusunda Daha Hassas OlmalıSonraki Haber

Şoförler Engelliler Konusunda Daha Hassa...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar