İstanbul
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Türk Hava Yolları Ve Shell & Turcas Dev Bir İş Birliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türk Hava Yolları Ve Shell & Turcas Dev Bir İş Birliği
Abone ol
Türkiye’de sektörünün iki lideri olan, Türk Hava Yolları ve Shell & Turcas güçlerini birleştiriyor. Müşterilerine değer katacak dev bir işbirliği için ilk adım atıldı. Türkiye’nin en büyük sadakat program ortaklıklarından biri olacak işbirliği kapsamında, Shell Club Smart Card sahibi Miles& Smiles üyeleri millerini kolayca yakıta çevirebilecek, Shell’den her yakıt alımlarında Smart Puan kazanacak.

Türk Hava Yolları ve Shell & Turcas , Miles & Smiles Yolcu Programı ve Shell Club Smart Sadakat Programı işbirliği ile müşterilerine sunduğu fırsatlara yenilerini eklemeye devam ediyor. Miles& Smiles internet  sitesinden Miles& Smiles üyeliğiniz ile Shell Club Smart Card numaranızı eşleştirin, Shell’den her yakıt alımınızda Miles& Smiles kart statünüze göre Smart Puanlar toplamaya başlayın.

Türk Hava Yolları Genel Müdürlük Binası’nda 3 Temmuz’da düzenlenen basın toplantısında ilk defa kamuoyuna açıklanan ve Türkiye’nin en büyük sadakat program ortaklıklarından biri olacak dev işbirliği kapsamında, Miles& Smiles üyesi ve Shell Club Smart Card sahibi müşteriler millerini  yakıta dönüştürebilecek. Tüm Miles&Smiles üyeleri, Shell Club Smart Card’ları ile Shell’den yapacakları her akaryakıt ve otogaz alışverişinde kart statülerine göre kat kat Shell Club Smart Puan kazanacak, kazandıkları Smart Puanları ile hediye akaryakıt ve otogaz alabilecek.

Kampanyadan yararlanabilmesi için Shell Club Smart Card üyeleri, Miles&Smiles resmi internet sitesine girerek Miles&Smiles üyelikleri ile Shell Club Smart Card numaralarını eşleştirmeleri gerekiyor. Eşleştirme sonrasında, her iki programın ortak müşterileri Shell istayonlarından her akaryakıt ve otogaz alımlarında kart statülerine göre 5 kata kadar Smart Puan kazanabilecek...Ayrıca müşteriler dilediklerinde Miles&Smiles internet sitesinden Shell’de yakıta çevirmek istedikleri mil miktarını belirleyip, Shell kalitesi ile karada da yol alabilecekler.

İşbirliği kapsamında her 500 Mil, 500 Shell Club Smart Puana denk olacaktır. 500 Shell Club Smart Puan ile Shell’den 5 TL değerinde yakıt hediyesi alınabilecektir.

Shell’de, Miles& Smiles üyelik segmentine gore Shell Club Smart Puan kazanılacaktır.

·         Classic Kart: 2 kat Smart Puan

·         Classic Plus Kart: 3 kat Smart Puan

·         Elite Kart: 4 kat Smart Puan

·         Elite Plus Kart: 5 kat Smart Puan

Milleriniz artık Shell’de yakıta dönüşüyor!

Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satış Yurtiçi Başkanı Halil İbrahim Polat, “Sadakatin giderek önem kazandığı havacılık sektöründe, son yıllarda dünya çapında hızla yükselen grafiğimize paralel olarak Miles&Smiles Özel Yolcu Programı kapsamında da yeni uygulamalar hayata geçirmekte ve farklı sektörlerde yeni işbirlikleri yapmaktayız. Bu kapsamda; Banka, Sigorta, Otel, Araç Kiralama, Sağlık, Transfer ve Teknoloji sektörlerinden sonra Akaryakıt sektöründe de Shell & Turcas  ile işbirliğimizi başlatarak bir ilki gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Miles&Smiles’ın avantajlarla dolu dünyasına yeni bir sektör daha eklemekten mutluyuz.” Shell & Turcas Perakende Satışlar Pazarlama Müdürü Günden Yılmaz,Türk Hava Yolları ile imza attıkları bu güzel iş birliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdi ve sözlerine şöyle devam etti: “İş birliğimiz ile Miles&Smiles Yolcu Programı üyesi Shell Club Smart Card sahibi müşterilerimize ayrıcalıklar sunuyoruz. Alışveriş yaparken daha çok kazanmalarını sağlıyoruz. Yeni iş birliğimiz kapsamında, Shell’e gelenler hem havada hem karada kazanmaya başlayacak. Biz, sektörlerimizde ilk olan bu önemli iş birliğini Türk Hava Yolları ile gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Bu iş birliğinin uzun yıllar devam etmesini diliyoruz.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anadolu Isuzu Antalya’da Rekor Üstüne Rekor KırıyorÖnceki Haber

Anadolu Isuzu Antalya’da Rekor Üstüne Re...

Lojistik Sektöründen Kaçırılan Şoförlere Destek VarSonraki Haber

Lojistik Sektöründen Kaçırılan Şoförlere...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar